Tid till att rensa ut gammal energi. Välkommen in att ta del av Änglarnas Budskap!

0

Kära läsare, gott slut på detta år. Hur känner du inför att vi snart har ett nytt år? Själv tycker jag att det är härligt. Det får mig att ta nya tag, jag får sådan energi. Jag kommer ihåg min äldsta syster, hon grät alltid en skvätt varje nyårsafton och sörjde att ytterligare ett år hade gått. Hon dog 55 år gammal i cancer och hon kände tidigt att hon skulle dö när hon fortfarande var rätt ung. Jag tror att det var därför som hon grät, hon visste!

Att ta vara på dagen, det vet vi sedan länge att det är bra för oss, men hur gör vi det? Många av oss, även jag själv många gånger, glömmer bort att stanna upp. Se oss omkring. När jag tar mina promenader, träffar jag många människor som joggar och promenerar med hörlurar i öronen. Varför då? Jag säger alltid till mina klienter att hoppa hörlurarna, lyssna istället på ljuden runt dig. Se dig omkring, lukta och smaka. När vi stannar upp och gör det, då är vi i nuet. Pröva!
I morse vaknade jag 03.45 och kunde ej somna om. Jag la mig på spikmattan, jag mediterade, jag gjorde en lever meditation, jag drack citronvatten och jag yoga, men icke. Jag fick till mig att skriva just om rening till er.
Energier påverkar oss hela tiden. När vi har rörigt runt oss, så blir själen orolig. Det hjälper ej att stoppa in allt i skåpen, energierna påverkar oss ändå. Jag vet att många säger att de ej blir påverkade, att de ej märker av röran osv, jag säger emot där, faktiskt! Allt är ju av energi, även vi, så det är klart att vi blir påverkade, oavsett om vi tror att vi är omedvetna.

I o m att jag gjorde min levermeditation i morse, så kom det väldigt tydligt att jag behöver rensa ut gammal energi för att få plats med ny frisk. Ca två gånger/år rensar jag i skåp och garderober och ger bort till nära & kära, om de vill ha, annars ger jag det till Röda korset/Myrorna eller liknande organisation. Detta har jag gjort i princip hela livet, vilket har gett mig så mycket. Mannen jag lever med nu, är kanske ej lika pigg på att rensa, “det kan ju vara bra-ha-saker” tycker han. Då gäller det att ha tålamod och förståelse för att vi är olika. Även om det kliar i fingrarna. Jag kan vara rätt snabb att rensa jag…. En höst bestämde jag mig för att alla mina vår och sommarkläder hade gjort sitt för mig. Året efter undrade jag var alla mina kläder var. Jaha ja, det var till att gå ut o handla nytt, trevligt men dyr erfarenhet. Nu hejdar jag mig mer. Jag har en regel dock; har jag ej använt ett plagg under den senaste säsongen, då åker det ut!

Att rensa och att rena både sitt hem och sig själv, det betyder så mycket för mig. Jag mår så otroligt bra av det, jag känner mig lättad. Det blir en slags avstamp. Jag gör Bokslut på året som lämnar oss och ger plats till det nya året. Har du funderingar kring saker du vill få in i ditt liv, men hur du än försöker, så kommer det ej?? Pröva med att rensa ut!

Nu kära läsare, kommer Änglabudskapen. Ta in, känn in det som känns rätt för dig, varsågod!

Du klurar och grubblar mycket på ditt varför. Vad du egentligen ska göra med ditt liv, varför du är här. Att lära sig att höra sin egen rytm, är många gånger till stor hjälp. Du behöver lära dig att slappna av, släppa kontrollen över ditt liv. Allt är egentligen precis som det ska. Öppna dina ögon, dina sinnen och leta efter tecken. Änglarna är mycket tydliga här. De ger dig många tecken, men du rusar runt och stressar för mycket. Släpp allt du har för händerna, blunda, ta djupa andetag och ta emot det som kommer, ha tillit.

Ensam är ej stark, vi hör alla ihop och tanken är att vi ska hjälpas åt. Du är en hjälte i mångas ögon, är du det i dina egna ögon? När ska du inse att du är så perfekt, precis som bara du är och kan. Var ej så hård mot dig själv. Släpp in dig själv i ditt egna liv. Låt dig själv bli din bästa vän. Börja med att varje morgon säga högt till dig själv vad du ska göra för bara dig själv idag. Be andra om hjälp här att stötta dig i denna process. Be dina Änglar, de står bredvid dig och bara väntar på ditt startskott.

Det som sker i ditt liv just nu, är redan bestämt att det ska ske. Allt för att du ska lära dig mer om dig själv. När du möts av svårigheter, pröva med att fråga då dig själv, vad behöver jag förstå. Det kommer att lätta för dig, ju mer nyfiken du är på dig själv, desto mer lättar det upp. Inom den närmast tiden kommer du känna fladdel i hjärtat, ta emot det. Ditt hjärta talar till dig. Våga öppna upp hjärtat och ta emot all kärlek som finns för just dig.

Med en varm önskan om ett Gott slut på 2019 och ett mycket kärleksfullt 2020 till dig.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan