Om du tror! Änglarnas budskap till dig. Välkommen in kära läsare!

0

Kära läsare hur mår ni denna sista fredag i januari? Är det kallt hos er? Mycket snö? Här i Malmö är det ett par minusgrader, ingen snö, dock har de lovat att det ska komma i natt. Vad tycker du om vintern? Själv har jag haft svårt för den i många år, fast nu efter två år i Malmö, ser jag verkligen fram emot den när vi snart flyttar tillbaka till Stockholm.

Vintern kan verkligen vara vacker!

Det är rogivande. Det är ju nu som vi ska vila mycket. Samla kraft inför ljuset som kommer snart och den ljusa årstiden. Ta gärna siesta när möjlighet finns. Jag hade en kollega för många år sedan, som alltid tog sig en liten Power nap, på jobbet, efter lunchen. Hon satt i sin stol med en nyckelknippa i sin hand och när den ramlade i golvet, då vaknade hon! Jag var livrädd att chefen skulle komma på henne. Det gjorde han aldrig! Däremot var min kollega pigg som en mört hela eftermiddagen. Klokt!

Nu kommer dina budskap, andas lugnt och ta in det som känns rätt för just dig.

Det som du behöver just nu är tillit. Du kan få det du önskar dig, du behöver tro på att det kan bli så! Var optimistisk och visualisera det resultat som du hoppas på. Fokusera på tre positiva ord som känns rätt för just dig. Ha dessa tre ord i ditt medvetande och upprepa dem tyst för dig själv flera gånger under dagen – som ett mantra. Det gör att du får en positiv energi i och runt dig och du drar till dig ännu mer positivitet.

Tiden är inne att agera! Dina Änglar väntar på att du ska ta nästa steg, så att de kan stötta dig på vägen mot dina drömmar. Gör dig av med uppskjutande och velighet. Det gynnar ingen, framförallt ej dig. Du vet i ditt hjärta vad du vill göra. Så – sätt igång!

Den händelse som du frågar om kommer att inträffa inom det närmast året eller strax därpå. Behåll din optimism under tiden och fortsätt att ta hand om dig själv genom träning som just du klarar av och vill göra. Näringsrik mat, mycket frukt, grönsaker och bär om du har möjlighet. Det kommer att hjälpa din kropp att renas från tungmetaller, gifter, toxiner och virus. Ät så rent som möjligt. Be dina Änglar hjälpa dig att leda dig rätt vad just du behöver tillföra din kropp.


Med en önskan om en magisk helg. All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke