Nu händer det mycket, välkommen in och läs dina budskap!

0

Kära läsare, hur mår ni? Det är mycket på gång för oss alla just nu. Igår var det nymåne, kände du av det? Nymånen är det optimala tillfället för att sätta igång saker, planera, plantera, sätta ett frö som får gro.
Jag var sååå trött, låg energi hela dagen. Tog en promenad i solen, sedan vilade jag, läste därefter slocknade jag i ca 25 minuter. Jag bestämde mig för att ta dagen som den kom, inga måsten. Själen behövde komma ikapp. I natt sov jag som en stock och idag är jag fulltankad på energi. Så ljuvligt skönt! Om en stund kommer det att levereras 150 stycken flyttkartonger och vi kan äntligen sätta igång med vår packning inför flytten till Stockholm.

Hur upplevde du gårdagens nymåne? Märkte du något speciellt? Är du i planeringsstadiet för ny energi, ny utveckling? Detta år 2019, är ett år där vi kommer att gå mer in oss själva. Ifrågasätta mer, lyssna mer inåt. Dags att ta fram det kraftfulla och genuina inom oss. Det är ett år med självinsikter och självkännedom.

Nu kommer dina budskap. Andas in djupt, ta in det som känns rätt för just dig.

Dina första år påverkar dig under hela livet. Om du tillåter det! När det gäller tunga trauman och du ej fått hjälp att bearbeta detta och kunnat släppa taget om det som har hänt, har det skapat känslomässiga blockeringar i dig.
Kommer du ihåg hur det var när du var liten? Vad gjorde du? Vad lekte du? Vilka lekte du med? Var det en lycklig barndom? Pröva att fråga dig själv vid nästa meditationsstund om du ej kommer ihåg. Änglarna är med dig, håller din hand, torkar dina tårar. Släpp fram det, låt oss hjälpas åt att lindra, att läka. Behöver du tala med någon, finns det många som kan hjälpa dig.

Finns det något just nu som du skulle behöva tala klarspråk kring? Var ej rädd. Du är som tryggast när du är sann mot dig själv. När du är sann mot dig, då är du också sann mot oss alla. Dina guider knuffar dig i rätt riktning. Bjud in, lyssna på hjärtat, din inre vägvisare.

Vänlighet är en egenskap som binder oss samman. Det är värmen i någons blick och leende som säger ” jag ser dig och jag vill dig väl”, som vi alla mår bra av. När vi är vänliga mot oss själva och mot andra, då växer energin runt oss. Att känna empati till andra människor och djur är så vackert. När du ler mot en okänd person, vad händer då? Hur känner du inför det? Pröva så får du se. Många gånger blir människor osäkra när vi ler utan någon direkt anledning. Strunta i det. Tillstånd smittar. När du ler, skickar du ut kärleksfull energi och nästa person kommer i sin tur att le och sen är energin igång. Börja att killa någon, så får du se vad som händer! Änglarna skrattar med dig!

Ge dig själv det du vill ha. Tillåter du dig att vara den du är? Lever du ditt liv genom någon annan? Vet du vem du är om du skalar av yrke, titel, rollen som mamma/pappa/bror/syster/barn m m? Håller du dig tillbaka i någon del i ditt liv? Bejaka dig själv, ditt liv, din energi! Här är Änglarna mycket tydliga med sitt budskap. Låt ingen trycka till dig eller ned dig. Res dig upp, ruska på dig och möt din blick i spegeln och LE. Du är en Guda gåva, glöm aldrig det!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke