Vägledning och Budskap till Dig!

0

Kära läsare, hur mår ni denna torsdag? Hos mig skiner solen och vädret är ljuvligt. Energin är god och vi fylls på. Det var länge sedan som jag bloggade, men nu är jag här igen.
Denna sommar gav jag till mig själv. Behövde verkligen stanna upp och se vad jag hade skapat under många år bakåt i tiden. Det var otroligt nyttigt. Ofta rusar vi bara på och stretar framåt. “Jag ska bara göra det och det innan…”
Innan vad då?
Där hamnade jag. Var var jag någonstans i livet? Vad ville jag, vad kunde jag göra? Massor av tankar, ålderskris? Kanske, helt plötsligt insåg jag att åren går, tiden står aldrig stilla. Fick jag panik? Nix, faktiskt inte. Åldern är enbart en siffra och existerar här hos oss på jorden.
Däremot satte sig jag och min man och pratade om livet, om oss, vad ville vi, vad ville respektive individ i förhållandet? Så viktigt!

Meningen med tvåsamhet är ju att båda ska utvecklas och verkligen känna att respektive kan göra det. Ibland växer vi ifrån varandra och ibland blir kittet mellan paret ännu starkare. Att leva sitt liv genom den andre, det gynnar ingen. Mycket lätt hänt om man t ex har ett övergivenhets sår. Om det såret är stort och ej har fått läka, får man ett beteende som styr ens liv. Man blir den Beroende. Således skapar man beroende hos andra, allt för att slippa bli övergiven. En typiskt Hjälpare. Självkänslan blir låg. Tänker mer på alla andra och glömmer sig själv helt och hållet.

Jag och min man tog fram nya sidor hos varandra och just nu är vi starkare än någonsin tillsammans. Vi har gått in i en ny fas och det är en otroligt vacker känsla. Ett inre lugn spred sig! Nästan som att vara nyförälskad igen… Nyförälskad i livet!

När stannade du/ni upp för att reflektera över vad du har åstadkommit? Var befinner du dig i livet just nu? Något du behöver lägga till/dra ifrån? Spännande, jag lovar. Att hitta sig själv någonstans, det är verkligen häftigt. Var nyfiken!

Nu kära läsare kommer dina budskap. Känn in att det stämmer för dig.

Var öppen för samarbeten som låter dig utvecklas samtidigt som du låter andra uppnå sina drömmar. Pröva med att hitta en rättvis balans mellan vad du önskar och behöver samt respektera andras önskemål. Var sann mot dig själv och lyssna på ditt hjärta i alla sammanhang. Det är din vägvisare. Känner du ett motstånd, vad beror det på? Lyssna och lyssna igen.

Vänta in dig själv, sluta att rusa. När du stannar upp och lär dig att andas djupt och innerligt, då frigörs också mer kraft och energi. Arbeta med ditt tålamod. Dina Änglar ber dig att ta hänsyn till det. De hjälper dig igenom den tålamodsprövande fasen, be bara om deras hjälp, så är de där.

Behåll din optimism och förbered dig inför det som du önskar dig. Även om du ej ser i dagsläget att din dröm slår in, så kan du räkna med att dina Änglar arbetar för fullt med just det. Åter igen, tålamod och ett öppet sinne och hjärta. Tro på dig själv och din kraft!

Kan du komma ihåg din barndom? Hur var den? Vad gjorde du för något som gjorde att du skrattade. Skrattade så att du kikna. Pröva med att be om hjälp att minnas det. Du behöver skratta mer så att tårarna rinner, det kommer vara så befriande och läkande för dig.

All kärlek till dig// Birgitta

PS:
Fr o m juni månad arbetar jag på Tarotguiderna som Medial vägledare/coach och det är så fantastiskt att få möta, via telefonen, så många människor. Jag arbetar bl a med Änglakort, Healingkort och Pendel. Jag kanaliserar Guider/vägledare.
Välkomna att ringa mig på Tarotguiderna för vägledning i livsfrågor!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan