Kraftiga energier i omlopp. Välkommen att ta del av årets första Ängla Budskap!

0

Kära läsare, jag hoppas att ni alla mår bra och att årets första månad har varit fin. Själv blev jag kraftigt förkyld dagen före Nyårsafton. Jag tappade rösten , fick feber, kraftigt lock på vänster öra, som gjorde att jag fick sprucken trumhinna, ögoninflammation på båda ögonen och stopp i vänster bihåla. Det var en riktig utrensning. Idag har jag f f lock för örat och hör som en kratta.

När jag låg där i sängen, så tränade jag på att lyssna inåt. Jag la min vänstra hand på mitt hjärta och ställde en fråga. Därefter låg jag tyst och andades, sen kom svaret från min innersta röst, mitt hjärta. Det blev flera frågor och jag fick svar. Jag kände en sån ödmjukhet inför detta!

Att lyssna på sin inre röst, sitt hjärta som alltid har det rätta svaret, det talar vi vitt och brett om, även jag förstås. Att verkligen ta sin tid och göra det åtminstone en gång per dag eller per vecka, väcker en enorm känsla av samhörighet med sig själv, med Universum, med Alltet. Om du ej har gjort det, testa. Det är inge svårt, tro mig. Sitt eller ligg bekvämt, ha tyst omkring dig, dörren stängd så att du får vara ifred. Andas djupa och medvetna andetag, vila i andetaget en stund. När du känner ett lugn, ställ din fråga. Fortsätt att andas, tills du får ditt svar. Om svaret uteblir, kan du pröva igen. Ge ej upp, det kommer!!

Har ni märkt att det händer så otroligt mycket med oss nu? Det jobbas febrilt med oss. Vi ska landa i det nya, det gamla ska rensas upp. Oläkta sår ska läkas, vilket kan göra ont. Gamla minnen om olika händelser kommer upp, människor som på något sätt har påverkat vårt liv, gör sig påminda på ett eller annat sätt. Allt detta kan göra att vi, människan ej hänger med. Egot får full sjå att stötta oss ( vilket vi kanske ej ska lyssna så mycket på).
Änglarna är med oss i allt detta arbete och vill förmedla; när det känns outhärdligt – släpp taget. Låt dig bäras fram. Du är inte ensam i detta.

Att våga tro på tilliten till den process, som kan vara nog så tuff och kraftfull, gör att du får andrum. Denna process är också kommen för att du just ska be om hjälp. När gjorde du det senast? När bad du en vän, familjemedlem, en Ängel eller din Guide om hjälp senast? Var ej så stolt, ensam är ej stark. Vi är många här på jorden som renas för att kunna arbeta som Ljusarbetare, även DU!
Den rädsla du känner inför det nya, är enbart ditt Egos röst. Egot har vi själva skapat för att skyddas just mot smärta, rädsla, sorg, hat, ilska m m, det är dock ej du. Du är en ljusvarelse!

Släpp in dina Änglar, dina Guider, dina Mästare. Vi är tillsammans, vi reser i flock och vi ska alltid vara tillsammans. Räck ut din hand och ta emot någons hand. Gör det med ditt hjärta!
Änglarna ber för oss att vi ska släppa mer och ta in dem. Känn in, kan du känna deras höga energi, deras väsen? Det är bara kärlek och ännu mer kärlek. Det kommer något mycket gott ur allt detta. Ta det till dig!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan