Dags att ta emot!! Budskap och vägledning till Dig!

0

Kära läsare, hur mår du i dessa Corona tider? Är du orolig för att bli smittad eller för att någon nära anhörig ska bli drabbad? Det är så otroligt lätt att följa med i karusellen som bara går fortare och fortare med alla nyheter som vi blir bombarderade av och känna både rädsla och panik.
Har du möjlighet att stanna upp ett tag och reflektera. Vad är det som egentligen händer?

Jag arbetar bl a som mental tränare och fick lära mig i min utbildning hur viktigt det är att vi matar vår hjärna med rätt saker. Hjärnan är vårt starkaste verktyg. Den kan verkligen få oss att må uselt eller helt enkelt underbar! Det går lika mycket energi att tänka positivt som negativt!
Att tillåta Egot tala med oss om att vi måste vara rädda för exempelvis Corona viruset och därefter lägga allt vårt fokus på att verkligen vara rädda, det är ingen bra idé. Vi kanske drar oss undan helt, vi får panikkänslor m m. Vad händer med hjärnan då?

När hjärnan blir matad med mörka, rädda tankar, då ställer vi in oss på det energimässigt och vi drar till oss ännu mer mörker och rädslor. Ni vet Attraktionslagen hur den lyder!
Här är Universum mycket tydlig, vänd på allt, låt kärleken blomstra istället.
Jag möter många människor just nu som är både oroliga och rädda, vilket är så förståeligt. Det jag också både ser och upplever är medaljens framsida av Corona – människor visar mycket mer empati, ödmjukhet och kärleksfull vänlighet till sina medmänniskor. Det är underbart, helt fantastiskt. Många världsliga händelser, kriser, naturkatastrofer m m gör just människor mer vänliga. Vi bryr oss mer om andra, vi både visar det och agerar.

Så, här vill verkligen våra älskade Änglar påtala vikten av att du prövar att tänka annorlunda. Även ordet har en kraftfull betydelse. Du vet säkert att exempelvis ordet INTE, ej existerar! Om vi tänker eller säger tex ” Bara jag inte blir sjuk”, vad innebär det egentligen? Jo, enl Universums lagar blir din mening så här; ” Bara jag blir sjuk”!!
Säg istället så här; ” Jag är frisk”. Smaka på detta och jobba med att verkligen bli medveten hur både dina tankar och ord lyder.

Nu kära läsare, kommer budskapen från våra Änglar. Känn in och ta emot, Varsågod!

Skriv ned dina bekymmer, rädslor eller önskningar på en lapp som du lägger i en speciell ask, en “Guds ask”. Det är ett sätt att släppa taget och låta det gudomliga hjälpa dig. Änglarna vill befria dig från din orosbörda genom att ge dig en fysiskt konkret metod för att släppa din oro till Universum. Att skriva ned dina bekymmer/önskemål om ett gudomligt ingripande är ett mycket kraftfullt sätt att samarbeta med Gud och änglarna.

Använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. Be änglarna att rena bort effekter av gammalt negativt tänkande. Om du kommer på dig själv med att säga något negativt, stanna upp och sopa med handen på handleden för att knuffa bort energin ifrån dig. Efteråt säger du ” Släpp, rensa, ta bort” för att upphäva effekten av negativt affirmerande.

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan