Ett nytt År med oskrivna blad, Änglarna vill dela med sig till Dig. Välkommen in och läs!

0

GOTT NYTT ÅR kära läsare. Hade ni en fin jul och nyårshelg? Jag har haft det mycket bra, lugnt och skönt. Återhämtning och uppladdning inför det nya året. Vi ligger i startgropen för att börja packa. Vi flyttar från Malmö den 30 januari, dock får vi vårt hus först den 4 mars. Vi kommer att dels vara i Sälen 1 1/2 vecka med barn och barnbarn, därefter blir det en lägenhet i Vasastan i tre veckor.

Jag älskar verkligen när ett nytt år kommer till oss. Jag känner hur energin lyfts, jag blir påfylld från flera håll. Jag vill rensa ut det gamla, städa bort gammal energi i form av prylar, kläder m m. Det blir alltid en stor rensning med bl a kläder. Har jag ej använt dem på en säsong, då åker de till välgörande ändamål. Jag vill kunna andas, känna att ny frisk energi får plats. Allt är ju av energi, så för mig funkar det mycket bra att just rensa, ofta.

Att stoppa in saker i skåp och garderober, för att det ej syns, är ingen bra idé. Vi påverkas även av röran i skåpen. När jag känner mig genomtrött, utless, utmattad och kanske på dåligt humör, då stannar jag upp och kollar runt mig. Är det rent och välstädat runt mig? Behöver jag få bort stagnerad energi? Vad/vilka är det som drar ner mig? Även miljön ute påverkas vi av. Mycket trafik, hög volym m m. Vi bor ju i stan just nu och det påverkar mig mycket. Det blir aldrig lugn och ro. Så jag längtar verkligen till flytten, till landet, till lugnet, till naturen och djuren.

När jag rensar och energin är fräsch, då gör jag något för mig.

Här kommer dina budskap, känn in i ditt hjärta, lyssna inåt.

Vad behöver du just nu? Under vintern behöver du dra dig tillbaka, vända dig inåt och skärma av yttre påverkan. Naturen är en underbar inspirationskälla. Sätt dig på en stubbe och ta in energin. Änglarna vill att du tar mer Egen tid så att du hinner fatt dig själv och hittar din egna rytm. Hur ser din dygnsrytm ut? Vad gör du av dagen? Gör du något för dig själv?

Att följa flödet innebär att du släpper idén om att du behöver eller ens kan kontrollera ditt liv. Det innebär att det finns en bästa möjliga väg för dig att gå. Hur känner du inför det? Kan du släppa taget? Har du tillit till att Universum vet? Att Änglarna tar din hand och leder dig, om du vill förstås. Känns det lätt att genomföra vissa saker, då är det rätt! Känner du dig glad och trygg, då är det rätt! Njut av dig själv och det du gör. Känner du dig obekväm är du ej i rätt flöde.

Ensamhet är en känsla, ej ett faktum. Du är aldrig ensam. Du har dig själv, du är omgiven av guider, vägledare, Änglar och nära och kära. Om du är otrygg pga en stor förändring i livet, är det lätt att känna sig ensam. Änglarna vill förmedla här att DU ÄR ALDRIG ENSAM. De vill att du ska förstå det. Kan du känna det, när du är ensam hemma? Är det tomt eller känner du all energi? Stanna upp, ta in, blunda. Vad kommer till dig, vad ser du för inre bild? Ett ansikte, en färg, ett föremål? Känner du någon doft? De vill verkligen förmedla till dig, de är där. Tro på det och du kommer att känna dig stärkt!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke