November-onsdag och Änglabudskap

0

Kära läsare, hur mår ni denna dag? I mitten av november och det är många gråa nyanser ute i naturen men också en hel del färger finns kvar. Kan du urskilja dem? Ser du något gult, rött, grönt, orange eller är allt grått? Det är många av oss som får depression i november. Mörkret sänker sig fort, vissa dagar blir det aldrig riktigt ljust. Vi vill stanna hemma och dra täcket över huvudet. Känner du igen dig? Eller tycker du att januari och februari är värre?

Jag själv tycker att november är tung. Det är som att leva i en kolsäck! Däremot tycker jag att årets första månader är härliga – det är nytt år, nya möjligheter och det känns så underbart med så många oskrivna blad.

I januari sätter sig jag och min man och har någon form av kick off för AB Björling-Palmberg. Vi går igenom året som har gått. Vilka mål hade vi då – både gemensamma och individuella mål. Vad gick bra, vad gick mindre bra osv. Sen sätter vi ramen för nästkommande 12 månader. Ungefär var tredje månad stämmer vi av hur det går.

Det är både roligt, utmanande och lärorikt, tycker vi.

Nu kommer dina budskap från våra älskade Änglar.

En mycket viktig relation är på väg in i ditt liv. Det här är den romans som du har väntat på. Ha tillit, ha tålamod. Allt blir bra!

Du behöver vara påstridig i en fråga. Stå på dig med dina tankar och synpunkter, gör det dock vänligt. Det vinner du mycket på att vara. Var ej rädd, allt ordnar sig till det allra bästa och du kommer att känna att du växer och får mer självförtroende.

Framgång kommer till dig på ett sätt du kanske ej trodde var möjligt, men allt går. Känn in i ditt hjärta, var befinner du dig just nu? Tro på och känn in att det slår in. Vad vill du? Vad önskar du? Gå in i hjärtats energi. Ta hand om dig själv på allra bästa sätt. Det blir så fint !

De planer som du har för framtiden slår igenom. Det är överflöd på hög nivå som är på väg till dig nu. Ta emot, stäck ut händerna. Allt som kommer i din väg är det meningen att du ska ta emot, med öppet sinne och hjärta samt leva i tacksamhet. Kan du ta emot? Vågar du? Du är en Gudagåva, glöm ej det!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke