Är du redo att ta emot? Vägledning och Budskap till dig.

0

Kära läsare, jag hoppas att du mår fint och tar för dig av ljuset som kommer till oss varje dag.

Det är nu det händer. Känner du det också? Det har varit en hektiskt tid för oss alla. Det har surrat, snurrat, värkt och insikterna kommer som på löpande band. Det går knappt att stå emot denna kraftfulla energi som har varit hos oss ett bra tag nu. Vi är många, många som fått ta del av allt det nya som har kommit och kommer. Dock är det lite lugnare just nu. Det behöver landa i oss. Både fysiskt, psykiskt och emotionellt. Har du fått några särskilda insikter under denna tid?

Vi är många som har fått kraftfulla insikter. Insikter som gör att vi behöver gå vidare i vår utveckling, både andligt, personligt och yrkesrelaterat. Där vi har varit och känt oss bekväma med, har helt plötsligt fått en annan rytm. En rytm som ej stämmer överens med din egna energi. Det är både omtumlande, skrämmande och ljuvligt härligt!!
Kom ihåg att vi får precis så mycket som vi klarar av, så bli ej rädd. Du har ett starkt beskydd som står runt dig och tar emot när du faller.

Om du ändå blir rädd, tveksam eller kanske t o m arg, meditera då. Låt ditt inre hjälpa dig och fråga varför den känslan har dykt upp. Lyssna och du får svar! Att verkligen fråga sitt inre och sedan lyssna aktivt, det är verkligen framgångsrikt för oss alla. Du har alla nycklar inom dig. Tro på det! Allt är precis som det ska vara, även när det gungar friskt och stormar runt dig!

Nu kommer dina budskap från Änglarna, känn in om det känns rätt för dig.

Du befinner dig i en situation som gör dig osäker på vilket ben du ska stå på. Du har erfarenheter och känslor från tidigare liv som påverkar situationen som du undrar över. Du bär med dig välförtjänt visdom från detta tidigare liv; tillåt den att vägleda dig i den nuvarande situationen genom att lita på dina aningar och din magkänsla.
Du har människor runt dig i detta liv som även fanns med dig i det tidigare livet. Det är ofta familjemedlemmar och själsfrände. Du har band till dem alla. Vad försöker de säga dig? Når de ej fram? Är du blockerad av olika anledningar?
Be Ärkeängel Raziel om hjälp att förstå och om vägledning hur du ska gå till väga. Be om hjälp att upptäcka, läka och släppa all gammal begraven smärta. Nu och för alltid!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan