Änglarnas budskap denna Fullmånedag. Välkommen in och läs!

0

Kära läsare, hur mår ni denna måndag? Har ni sovit gott? Många sover oroligt när det är fullmåne. Jag sov som en stock jag. Oftast sover jag mer oroligt natten innan fullmåne. Då kan jag även få kramp i benen. Vätskebalansen och salterna i kroppen är i obalans. Magnesium hjälper mig mot kramporna, så jag tar en tablett/kväll. Musklerna får slappna av utav magnesium och jag somnar oftast mycket snabbt.

Tyngdpåverkan från månen drar i jordens samtliga beståndsdelar, det blir extra tydligt i tidvattnet. Människan består av 70 % av vatten, så nog drar den väl lite i oss också? Därav kan många sova sämre när det är fullmåne.

Vid fullmåne blir vi också fulltankade utav energi, vilket gör att det är ett bra tillfälle att vara social och utåtriktad. Kom dock ihåg att det fortfarande är vinter och naturen går på sparlåga. Balansera det mörka och kalla därute (yin) genom att tända brasor/varma bad och hålla dig varm inomhus (yang).

Här hemma packar vi för fullt, det börjar att närma sig till flyttdag, och det känns fantastiskt!

Här kommer dina budskap. Känn in och ta emot!

Att förlåta någon innebär att släppa taget om det som har skett. Förlåtelse betyder ej att du säger att du godkänner händelsen. Det betyder att du ej längre låter det som har hänt styra eller kontrollera dig. Att kunna förlåta att det finaste och mest kärleksfulla som du kan göra mot dig själv. Gå gärna in i meditation, be dina Änglar leda dig rätt att tala på själsnivå med den person som du vill förlåta. Det blir så kraftfullt, så vackert. Pröva! Be dina Änglar och Guider om hjälp, de är där.

Att känna skam kommer aldrig inifrån. Försök att härleda det negativa mantra du bär omkring på till sitt ursprung. Då kommer du att inse att det ej har med dig att göra, utan det handlar om personen som försökte projicera sina känslor på dig. Den insikten kommer att göra dig fri. Här är Änglarna mycket tydliga mot dig – du har all rätt att känna dig tillfreds, välkomnad och älskad. Det är din födslorätt och din själs naturliga tillstånd.

Kan du känna att du har påhälsningar hos dig? Det finns alltid Guider, Änglar och Nära och kära runt oss. Har du märkt att det låter ute i hallen? Kan du känna speciella dofter? Ser du något i ögonvrån, någon rörelse? De vill att du ska veta att du är trygg och mycket mycket älskad. Precis som du är, du är perfekt precis just nu och för alltid. Sätt dig ned, blunda, stäck ut en hand. Känner du pirret, energin som du får. De ÄR där, hos dig, hela tiden.

Ta du hand om din kropp som du har till låns detta liv? Det är så viktigt att vi sköter om och pysslar med vår själs skydd. Saker som du lånar av någon är du säkert rädd om. Tänk och agera så även mot din kropp. Vi utsätter den för mycket som kanske ej är så bra för den. Din inre röst har uppmanat dig att lyssna. När själen mår dåligt, då märks det fysiskt – kroppen. Så, ta hand om den, på allra bästa sätt. Väck den mjukt på morgonen och tala till din kropp, för den talar till dig, hela tiden. Låt den bli din vän!

All kärlek till dig//Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke