Kärleksbudskap från Dina Änglar. Välkommen in och läs!

0

Kära läsare, hur mår ni denna februari söndag?

Jag har ej kunnat skriva på ett tag i o m att jag har varit och är f f på resande fot samt har haft data problem. Nu har det sist nämda löst sig.

Min man och jag åkte upp till Sälen i 1,5 vecka när flyttgubbarna höll på som mest i vår lägenhet i Malmö. Vi fick riktigt härliga dagar med mycket snö, kyla, skidåkning och umgänge med familjen. Så underbart med denna energi som vi fick. Vi sov ca 10 timmar/natt. Fjälluften ni vet!!

De sista dagarna blev jag rejält förkyld och den håller fortfarande på. Även min man fick det. Jag är tacksam för denna utrensning. Det har varit så mycket stress, planering m m i om flytten. Öronen har värkt, har haft vitlök inlindad i bomull i öronen, vilket har hjälpt. Jag äter honung, dricker honung/vitlöksvatten, citronvatten och jag sköljer näsan flera gånger per dag med min näskanna. Det har hjälpt mig mycket. Hostan gav sig efter ett par dagar i o m ren honung på en tesked som jag tar ca 4-5 gånger/dag.


Vi bor tillfälligt i en lägenhet i Vasastan i Stockholm tills vi får vårt hus den 4 mars. Det är bara en vecka kvar och det är så underbart! Vi hade hoppats på att få komma in tidigare i huset och slippa detta mellanboende, när det ej blev så, förstod jag att det var meningen med det också.

Nu vet jag varför och har också fått budskap om det – dessa veckor behövde vi rensa ut en gammal energi från Malmö genom förkylningen, för att kunna släppa in ny härlig och livsbejakande energi i det nya huset på Ingarö. Vi behövde återhämta oss helt enkelt!

Nu kära läsare kommer dina budskap. Känn in och ta in det som ett kärleksbevis från Dina änglar.

Du behöver agera i det du grubblar över och som stjäl din energi. Att sitta kvar och tro eller hoppas på att någon annan tar första steget, gynnar dig ej. Det är du som har taktpinnen och som styr ditt liv och dina tankar. När du själv tar befälet över ditt liv och dina beslut, det är också då du tar dig själv på allvar och släpper offerkoftan. Den där koftan som kliar och som alltid har fel storlek, hur du än gör. Den passar dig ej.

Änglarna är tydliga här, mycket tydliga. Oroa dig ej. Att grubbla kommer att tynga ned din energi och det genererar till att du låser och sluter dig från allt det som du önskar. Du har all rätt i världen att ta del av Universums överflöd. Tillåt dig att ta emot och öppna upp ditt hjärta. Detta år har så mycket till dig. Det kommer att hända mycket runt dig, i dig. Du kommer att utvecklas enormt, mot den väg som du vill. Tro på dig själv. Det är många runt dig som håller dig i handen, som puffar dig i rätt riktning.

Ge ej upp. När du tycker att allt går emot dig, så har det också ett budskap till dig. Vad fokuserar du på? Låt dina tankar gå åt det håll du vill till. Fokusera bara på det, varje dag. Börja dagen med att tacka dig själv och vad nattens drömmar har gett för budskap. Budskap från dig själv till dig själv. Har du glömt drömmarna, be om att minnas dem innan du somnar. De kommer! Det finns så mycket kärlek runt dig. Det kommer också in ny kärlek. En kärlek som du ej har kunnat förutspå. Som är så stark och kraftfull. Så vackert!

All kärlek till dig // Birgitta
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke