Budskap från våra älskade Änglar

0

Välkommen in kära läsare. Idag är en speciell dag, känner du det? Något hänger i luften. Änglarna vill förmedla till dig att samla på magiska ögonblick. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund.
Är just denna dag speciell eller är den som vanligt? Stanna upp en stund. Vad känner du just nu? Vad hör du? Vad ser du? Att ta små Micro pauser då och då under dagen, det är precis det som våra älskade änglar vill att vi ska göra. Det är då, just då som vi blir fokuserade på oss själva och vad vi just då känner av. Vi lär oss vara mer här, just nu !

Tycker du det är svårt? Att stanna upp, andas djupt och lugnt och fokusera – vad finns just nu runt dig, i dig? Pröva att sätta larmet på mobilen eller äggklockan när det är dags att fokusera och titta runt.

Har du tänkt någon gång på hur fort vi rusar på, dagarna går fort, MEN alla dagar är precis lika långa. Vad fyller du dina med? Oro, tvivel, ilska, ledsamhet, sorg, ensamhet?

Släpp taget, be om hjälp att just släppa taget, ha tillit. Våra änglar, guider, vägledare, lärare, mästare och våra nära och kära, de är där. Hos dig ! Sträck ut handen, greppa taget, andas ut och ta emot.

Sååå, var befinner du dig just nu? Vad ser du? Något magiskt? Varje dag är en gåva, till dig, till oss alla och vi alla håller ihop för att skapa magi!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke