Budskap och vägledning till Dig från Änglarna!

0

Kära läsare, hur mår du i dessa oroliga tider? Hur har du blivit drabbad utav Corona? Vi blir alla drabbade på ett eller annat sätt. Det tär på oss naturligtvis. Att i hela vårt vakna tillstånd dels bli matad av all information samt dels att själv tänka oss för innan vi går och handlar, besöker någon, åker kommunalt osv.
Denna ständiga oro; hur länge ska detta pågå? När kan vi återgå till det normala? Hur blir det med ekonomin, jobben, framtiden?

Vad händer inom dig när allt detta pågår? Är du rädd, arg, frustrerad eller är du helt lugn? Oavsett, så finns det inga fel hur vi reagerar, kom ihåg det. Vårt Ego ser till att styra upp oss när faran/rädslan blir stor. Pröva att be dina Guider och Änglar om hjälp att få lugn och ro i din kropp och själ. De står intill dig och väntar på att bli inbjudna utav dig. Egot har vi ju själva skapat för att skydda oss, dock är det ej vårt rätta JAG, vårt innersta JAG.

Jag mediterar varje morgon och kväll och i onsdags morse fick jag följande upplevelse; Jag får till mig att jag ska gå till mitt f d sommarställe (ett underbart gammalt torp, där är jag ofta i meditationerna) och vänta. Jag skulle få träffa någon. Efter en stund kommer tre stycken kvinnor till mig. Den första såg ut som en krigare med krigsmundering på sig, den andra hade en långklänning på sig och den tredje var liksom lite ihopkrupen och såg skojig ut hon var clownen.
Krigaren hette Inez och hon berättade att hon representerade Krigaren i mig. Att jag skulle fortsätta att kriga för de människor, djur och natur som behövde mig. Att hjälpa och stötta!
Kvinnan med långklänning hette Sophia och hon representerade just den kvinnliga energin i mig. Hon ville förmedla att jag skulle ta fram henne mer. Jag behöver låta den kvinnliga energin ta plats mer och tillåta mig att ta emot, både kärlek och hjälp. Jag skulle se till att inhandla ett mycket sensuellt nattlinne!!!
Den tredje kvinnan hette Barbro och hon representerade just clownen i mig. Jag behöver skoja mer, släppa loss och låta barnet i mig komma fram mer. Att ej ta allt så allvarligt.
Det var fantastiska budskap och numera följer de mig under dagen och jag talar till dem när jag känner att det behövs!

Jag fick också till mig detta;
Till dig som har blivit drabbat utav Corona genom att ha blivit varslad, permitterad och/eller uppsagd, erbjuder jag 30 min Coaching/Rådgivning. Kostnadsfritt!
Det är så viktigt att vi alla hjälps åt och då jag har möjlighet att hjälpa människor digitalt, så räcker jag ut min hand. Jag arbetar dels som livs- och karriärscoach, mental tränare och dels som medial rådgivare/healer.
Titta på min hemsida: www.lifereview.se för mer information om mig och mina tjänster. Eller skicka sms på 070-61 05 129, så kan vi boka tid! Allt sker per telefon!

Nu kära läsare kommer Änglarnas Budskap, varsågod!

Det kan tyckas vara mörka tider nu, dock blir det ljusare. Mycket ljusare. Se till att upprepa tyst för dig själv så ofta du kan och vill att ljuset är starkare, mycket mycket starkare än mörkret. ljuset är kraftfullt och starkt. När du känner minsta oro, blunda. Ta några djupa andetag och se för ditt inre hur ljuset lyser. Har du möjlighet så kan du även tända ett ljus eller två för starkare effekt.
Detta kommer att få ditt nervsystem lugnare. Änglarna vill att du ska ta till dig detta och verkligen känna in ljuset. Hur det sprider sig in i hela din kropp, i hela ditt väsen.

Du har gått med en gnagande känsla/fråga länge nu utan att få rätsida. Skriv ned den i en bok och lägg därefter undan den och glöm bort frågan. Gå gärna ut i naturen, be dina Änglar att rena dig från din oro genom deras andliga dammsugare. Stå stilla eller sitt ned, blunda och visualisera hur de dammsuger din kropp. Det kan kännas som rysningar, lite pirrningar när de dammsuger. Sitt kvar tills det känns helt lugnt i kroppen. Känn tillit till att frågan/oron är bearbetad och du kommer att få både svar och ett inre lugn.

Med en önskan om en ljuvlig helg. All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan