Välkommen att ta del av Birgittas Vägledning och Änglabudskap!

0

Kära läsare, hur mår ni så här i början av februari? Jag är i slutfasen (hoppas jag) av en kraftig virusinfektion, som startade den 28 december. Vet ni vad förkylning står för? Om ej kan jag berätta att det står för Konflikthantering och Gränsdragningar! Det kan jag skriva under på. Där har jag varit och är fortfarande. Jösses vad jag drar gränser….Här gäller det att hänga med!!

De sista fyra dagarna har jag vaknat runt 02.30-03.00 och ej kunnat somna om. Då vet jag att levern har vaknat och har börjat med sin morgonstädningen av min kropp. Rensar ut gifter, toxiner, virus m m.
Jag vet också vad Levern står för = genomförande. Så när levern har väckt mig ligger jag med tusen tankar huller och buller och vill bara sätta igång med massor av olika projekt. Där gäller det att hålla i tyglarna och skriva ned det som absolut står först på prio listan!

För ett par veckor sedan fick jag till mig att jag skulle ta upp min tjänst som Djurkommunikatör igen. Jag hade lagt den delen på hyllan när vi bodde i Malmö i två år. Jag vet att jag skickade Healing till en sjuk häst i Norge från Malmö, men det var nog allt i just djur väg. Nu var det alltså dags. Jag kände mig ringrostig, så jag gick ut på FB och bad mina vänner som har hund/katt/häst om hjälp. Fick jag tala med deras djur? Det fick jag! Jag bad om ett kort på djuret där jag kunde se ögonen och efter en meditation tog jag kontakt. Sa djuret ja så började vi tala med varandra telepatiskt.
Sååå mycket kärlek, så fantastiskt roligt, givande och tacksamt!
Fr o m denna vecka har jag ett erbjudande om djurkommunikation, 45 min samtal 200 kr (ordinarie pris 450 kr) eller 30 min samtal inkl healing 300 kr (ordinarie pris 550 kr). Gäller t o m 31 mars 2020.
Jag la ut om detta i olika FB grupper och jag har fått flera nya kunder. Så fantastiskt roligt! Jag är så tacksam att jag kan verka även inom detta område.

Om du känner att du vill ha min hjälp, skicka ett sms till 070-6105129 eller mejl till: info@lifereview.se

Nu kommer vägledning och budskap till dig. Ta in och känn om det känns rätt för just dig!
Just nu är du mycket känslig för kemikalier, tillsatser, processad mat och energier. Respektera din känslighet genom att undvika saker, situationer och relationer som är hårda och obehagliga.
Ta vara på dig själv just nu. Vila mycket och sök dig till lugna platser där du kan tanka dig med god energi. Vi är många som blir påverkade. Lägg märke till vilka människor, djur och platser du dras till just nu. Det som kommer nu till dig är just det som du behöver läkas för.
Änglarna vill förmedla till dig att du ska förstå din kropps känslighet.

Var uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner. Följ upp de idéer som du nyligen har fått. Du vet redan nu sanningen och det bästa sättet att gå till väga. Tro på det. Känn tillit och ta till dig dina insikter. Du kommer också att få drömmar som är tydliga budskap från både Änglar, Mästare och Nära och Kära. Ta för dig av all vägledning och följ med!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan