Julens Änglabudskap till dig. Välkommen in och läs!

0

Välkommen in kära läsare, fyra dagar kvar till Julafton. Hur har ni det? Mycket att göra?
Själv har jag gett december till mig själv! Jag tillåter mig att jobba i lagom takt, jag mediterar, tränar 4 dagar/vecka, kör yoga i princip varje morgon innan Julkalendern och jag njuter av gemenskapen som julen skapar. Jag sover mina timmar/natt, läser många härliga böcker och äter mycket grön mat.

Det är fantastiskt, jag mår utmärkt. Jag vet att jag har behövt dra i handbromsen länge, men skjutit upp det. Jag fick nog den 26 november. Jag och min man hade ett långt samtal och då bestämde jag mig. Jag behövde läka, ta hand om min själ, min kropp. Tänk vad kroppen gör mycket för oss, vi lyssnar dåligt och kör på tills det tar totalt stopp.

Efter att jag la om kosten mår jag så mycket bättre. Jag dricker selleri juice varje morgon. Jag börjar med att dricka det innan något annat, väntar ca 15 minuter och sen blir det citronvatten med gurkmeja och ingefära. Det hjälper levern att rensa ut alla toxiner, gifter, tungmetaller m m
som den har jobbat med under natten.

Jag slarvade förra helgen och drack julmust, jösses, levern sa ifrån direkt. Dagen efter mådde jag pyton, hade huvudvärk och var arg. Jag kände direkt efter så kort tid med grön mat, att min kropp ville EJ ha julmust. Så det så!!

Nu kära du, kommer dina budskap, låt de sjunka in och ta in det som passar just dig.

Den kommande perioden är återhämtning och healing för dig. De påfrestande känslor som du har kämpat med kommer att blekna bort. Även om det är svårt att se nu, så är det en glädjefull period som väntar på dig. Sänd några tacksamma tankar till dina Änglar som hjälper dig igenom detta. Börja att planera för nästa spännande fas i ditt liv.

För att göra den här perioden så bra som möjligt behöver du kompromissa. Ge dig själv lite tid vad som verkligen är viktigt för dig. Välj dina eventuella strider med omsorg och med ett öppet hjärta samt sinne. Dina Änglar vill se att du tror på dig själv samt stå upp för vem just du är, dock med en finkänslighet.

Kommunicera tydligt. Om du har svårt att uttrycka dig, gå undan en stund, ta gärna en promenad, meditera och be dina Änglar om hjälp. Se till att stärka upp halschakrat genom att exempelvis att sjunga. Träna dig genom att stå framför en spegel och tala högt till dig själv. Hur ser du ut då? Vad gör du med dina händer m m? Träna !

Ge ej upp ! När vi lever här på jorden går livet upp och ned. Du är den som känner dig själv bäst. Stå upp för det. Låt ingen skrämma dig att ge upp det du tror på och känner i ditt hjärta är rätt. Dina guider och dina Änglar är med dig och knuffar i rätt riktning. Gör slut med människor som trycker ned dig.

Med en önskan om en riktigt God Jul till dig.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke