Vägledning och Budskap till Dig!

0

Kära läsare, här är jag igen. Denna söndag, som har bjudit på mycket sol och blåst hos mig, har fått mig att andas djupare igen. Låtit mina axlar sjunka ned där de hör hemma. Fortfarande är det varmt, dock kan jag både känna och se att sommaren har fått svagare energi och hösten närmar sig.
Anledningen till att min andning blir djupare, är att Sommarens alla måsten och krav, börjar att avlägsna sig. Jag älskar hösten nämligen. Vi går in ett lugnare tempo (oftast) och för varje dag som kommer blir det lite mörkare. Naturen börjar förbereda sig inför vila och återhämtning och det är DÄR som även vi människor och djur bör anamma. Djuren är betydligt bättre på det än vi.

Sommaren är vi mycket aktivare, ljuset gör oss pigga och alerta och vi vill umgås med nära och kära. Det är underbart! Det är ju helt rätt, relationer och ljuset är så viktiga för vår natur. Även jag njuter av det, dock drar jag liksom en genomgående djup suck, när hösten kommer.
Jag vet att många känner sorg och blir deprimerade när mörkret kommer. Hur blir du? Är du en typiskt sommar människa eller höst/vinter? Kan du känna att du drar ned på tempot lite ju mörkare det blir?
Kan du glädja dig år naturens andra blomning?

Sorg ja, hur hanterar vi det egentligen? För många år sedan fick jag akupunktur och fick vetskap om jag hade så mycket gammal sorg inombords. Efter månader av akupunktur, trodde jag att sorgen var väck, icke! Fortfarande dyker sorg upp. Genom meditationerna får jag svar på vad sorgen härstammar ifrån. Många tidigare liv där sorgen har gjort djupa avtryck i detta liv, har jag brottats med och idag har jag kommit långt. När jag idag reagerar på något speciellt och ej vet varför, då ber jag om svar från mitt högre jag genom meditationen. Jag en nyfiken person, så det har drivit mig att söka svaret.

Sorgen är mycket individuellt, tro inget annat. Låt dig ej bli påverkad eller tvingad att sluta sörja för att någon annan tycker det. Låt sorgen ta den tid den behöver. Dock är det viktigt att ej fastna i sorgen. Jobba och bearbeta, hela tiden. Det kan gå kanske flera år och du känner att sorgen har släppt sitt grepp och plötsligt hör du en låt på radion eller dyl och du blir ledsen igen. Låt gråten komma, det är så helande och renade. Plötsligt en dag kan du lyssna på sången utan att känna sorg!

Nu kära läsare, kommer dina budskap. Ta in och känn om det stämmer överens med dig just nu.

Det som du går igenom just nu och funderar på, kan lätt bli ett drama. Har du resonerat med dig själv att det du gör idag är den rätta vägen? Ta ett steg tillbaka. Behöver du rannsaka dig själv först?
Ibland krävs det ett mod för att våga gå åt ett annat håll. Vågar du ta steget dit? Var ej orolig, du är aldrig ensam på din stig. Den kantas utav både Änglar, Guider och dina nära och kära. Räck ut handen och låt dem leda dig.

Du är mottaglig just nu för en förändring, den är fin för att tala med dina icke fysiska vänner. Din energi kommer att bli betydligt lättare och du kommer in ett annat flow. Meditera och lyssna inåt. Du får dina svar, tro på det. Ju bättre du blir på att lyssna, desto lättare är det att uppfatta och förstå de budskap som finns för dig.

Kommunicera tydligt med vad du vill. Se till att det ej är någon tvekan till det. Om du ej tar dig själv på allvar, så gör ingen annan det heller. Så, var tydlig. Låt ingen annan bestämma över vad du behöver/vill. Ge ej bort makten över dig. Dina Änglar är med dig och stöttar här. Känn in!

En romans är på ingång. Är det en ny partner eller är det du som börjar att älska dig själv villkorslöst?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan