Vägledning och Budskap från Änglarna till Dig!

0

Jag hoppas att du mår fint denna söndag och att helgen har varit skön. Själv har jag haft en härlig helg med långa promenader i vackert väder, jobb och gemenskap med goda vänner.
Vad vore vi utan vänner? Är du en person som har många vänner? Eller kanske bekanta? Vad är det för ord egentligen? Fick mig en tankeställare för flera år sedan hur vi slänger oss med konstiga ord när jag läste om en kvinna som hade träffat en ny man. Kvinnan sa till mannen; ” ikväll ska vi få främmande och bjuda på middag”. Mannen som ej var från Sverige svarade: ” Varför tar du in främmande människor till ditt hem, när du har så många vänner”!!!

Så där håller vi på. Vi är rätt duktiga, har jag förstått, på att ta till annorlunda ord, ord som kan ha flera betydelser och som kan vara svåra att förstå i vissa sammanhang.
I Universum finns ej ordet ” Inte”. Om vi tänker t ex så här; “Bara jag inte blir sjuk”, vilket betyder att det egentligen står: ” bara jag blir sjuk”. Går vi och tänker så dag ut och dag in, jag vad händer då, tror ni. Precis, vi matar hjärnan med fel information och vi blir sjuka. Mental träning på fel nivå! Så mycket det bara går, använder jag andra ord än inte.
Det finns ett annat ord som vi slänger oss med jämt och det är ordet “Man”. “Man är så less, man är så arg, man är så…..Vem är “Man”??? Vad kom det ordet ifrån? Om vi säger istället: Jag är less, jag är arg, jag är… Då blandar vi ej in någon annan i vårt eget tyckande, samt en till viktig aspekt i det hela, vi stärker vårt egna JAG. Vi framhäver oss själva och stärker vårt självförtroende mycket mer. Vi står upp för oss själva helt enkelt. Det är alltid en fördel!

Nu kära fina du, här kommer ditt Budskap från dina Änglar, varsågod!

Lägg märke till den kärleksfulla vägledning som du hör inom dig, eller från andra människor. Låt den rösten vägleda dig i livets frågor. Den finns där, alltid. Den sviker dig ej, utan står intill och upprepar sitt budskap tills du hör den. Var uppmärksam på allt du hör, be dina Änglar tyda budskapen om du ej förstår dem.

Ärkeängel Azrael finns nära dig när du behöver tröst. När ditt hjärta behöver läkas, så finns han där hos dig. Det är en bra tid att begrunda sina känslor. Skriv gärna ned dem i en vacker Dagbok, som du ger till ditt hjärta. Skriv av dig, gråt och skriv igen. Vi är fler som håller dig!

Det är dags att börja leda dig själv som du har lett andra. Det är tid för reflektion. Se vad du har åstadkommit med ditt liv. Den energi, kärlek och kraft som du har gett så länge till andra behövande, den kraften bör du nu lägga på dig själv. Kan du värdera dig själv högt? Om du har svårt för det, be din skyddsängel hjälpa dig att ta steg för steg till att ge ditt fysiska jag en riktig kärleksboost.

All kärlek till Dig//Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan