Stressar du inför den stundande Julhelgen? Änglabudskap till dig!

0

Kära läsare, hur mår du nu dagarna före jul? Är du sönderstressad? Finns det något som du kan utesluta i dina förberedelser eller till och med lämna över till någon annan? Jag brukar alltid säga till de som stressar mycket inför julen och som kanske ogillar hela jippot, att planera är A och O. Alla vet när julen kommer, eller hur? Varför ej planera och göra andra delaktiga? Släppa kontrollen att fixa allt själv. Måste det vara så? Så som det alltid har sett ut? Gamla invanda mönster, förväntningar m m. Är det så just DU vill ha din jul?

Som jag skrev i tidigare inlägg så älskar jag julen och planerar i tid allt som jag VILL göra. Att köpa julklappar i maj tex om jag skulle hitta något lämpligt, funkar för mig. Jag vet att en del tänker då, “vad då maj, då är det ej någon julstämning”. Nix, det är det ej, men jag får i alla fall julstämning när jag plockar fram mina klappar och ska slå in dem i fint julpapper m m dagarna före den stora dagen D. Jag har alltid jobbat mycket och varit så sönderstressad. Att jag har planerat in vissa saker har hjälpt mig. Vad hjälper dig?
Jag kan också släppa allt och gå ut i naturen, krama mina träd, meditera ute eller inne. Andas djupa och medvetna andetag.

Igår var vi och handlade i princip all julmat. DÄR blev jag så stressad av alla människor. Jag for runt som en skållad råtta och letade. Min man gick lugnt och hämtade de saker som jag sprang och letade efter. Det finns något inom mig som stressar mig enormt mycket när jag ska handla mat i stora butiker. Jag tävlar med mig själv!! Tar tid precis när jag går in och ska slå den tiden som jag hade förra gången. Men hur knasigt är ej det?? Varför då?? Min lilla mamma var med en gång och hon fick ju spader på mig och frågade vad jag höll på med. Vad skulle jag svara på det egentligen? Frågan är, vad detta beteende kommer ifrån! Här behöver jag verkligen jobba mer med mig själv.

Det är såå otroligt lätt att hamna i stressfällan, trots planering. Då gäller det att återhämta sig!
När vi körde hem igår med maten, började jag att djupandas och lugnade ner mitt nervsystem. Väl hemma, när allt var uppackat, började jag att baka vörtbröd. Där och då, gick jag ned i varv ordentligt, jag gick in i ett mediativt tillstånd. Kände lukten av alla kryddor och Porter som jag hade degen. Underbart!

Att baka har alltid varit en underbar stund med mitt inre Jag och mina händer. Att få skapa och samtidigt låta alla sinnen vara med – lukten, smaken, synen och känseln. Jag har alltid bakat mycket och när mina barn var små, bakade vi mycket tillsammans, framförallt till jul.

Nu kära ni, kommer budskapen. Varsågod.

Det är tryggt för dig att vara kraftfull och att ta kommandot över ditt liv på ett positivt sätt. Änglarna vill förmedla först och främst att DU är kraftfull, tro ej något annat. Du har redan en inre kraft, du är mäktig. Det är ofarligt för dig att använda din inre kraft om du gör det på ett kärleksfullt sätt. Änglarna vill också påminna dig om att ej låta någon annan ta din kraft eller låta någon annan kontrollera dig. Lägg ej din kraft hos någon annan, det är enbart du som ansvarar för just ditt liv.
Stärk ditt solarplexuschakra genom att lägga dig ned och fokusera på just ditt självförtroende, självkänsla, självrespekt och självaktning som bor just i solarplexus. Andas djupt och säg högt till Ärkeängel Mikael att han hjälper dig att lösgöra dina rädsloband som håller dig tillbaka.

Hedra och respektera din djupa känslighet för den är en gåva till oss alla. Har du blivit retad för din känslighet? Ta ej det till dig. Det är ej din sanning, utan någon annans. Änglarna vill förmedla att din gåva utgör många positiva kvaliteter. Tro på det du känner inom dig, om du tex känner direkt om du kan lita på en ny bekantskap eller ej. Det är din inre röst, din själ som talar till dig, så spetsa din öron och lyssna, ta in. Vad hör du, vad känner du? Be dina Änglar leda dig till andra fredsälskande människor och hålla alla andra borta från dig. De som tynger ned dig, de som stjäl din energi osv.

Med en önskan till er alla att ni får en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan