Mörkrets tid – nu behöver vi ljus och kärlek! Budskap från våra Änglar.

0

Kära läsare, hur mår ni i denna mörka tid? Det är ett par veckor till som det blir mörkare och mörkare, sedan vänder det. Står du ut? November månad detta år har varit mycket mörk. Vi fick så lite sol och ljus, vilket gör att många blir både trötta och deprimerade. Det är ju inge konstigt med det. Vi behöver ljus för att må bra. Det är inbyggt sedan urminnes tider. Så fiffigt att Advent och julen kommer i december när det är som mörkast. Vi tänder upp med stjärnor, adventsstakar och mängder med ljus.

Hemma på vår gata har i princip alla grannar tänt upp en eller flera ljusslingor i sin trädgård. Det är en fröjd att gå på kvällen där. Jag har bott i Stockholm och Malmö innerstad i totalt 18 år och under dessa år hade jag aldrig problem med novembers mörker. Vilket jag hade när jag bodde utanför stan. Alla dessa lampor som staden har, hjälpte mig! Det blir ju aldrig mörkt där. Sååå, tänd upp, både ljus och lampor. Ta gärna D-vitamin och försök att komma ut en stund mitt på dagen, oavsett om solen skiner eller om det regnar. Dagsljuset gör mycket gott för oss!

När min äldsta dotter föddes för 38 år sedan, började jag att styrketräna på gym. Jag älskar den sortens träning. Den stärker mig och jag orkar mycket. Under en del år har jag även tränat olika dansinspirerande pass, yoga, självförsvar, dansat bugg, gammeldans och simmat. Gång på gång återkommer jag till styrketräningen. När vi flyttade ut till Ingarö, började vi träna på SATS, som vi har gjort i många år och trivts med det. Dock har jag känt de sista månaderna att jag började tycka att det var tråkigt. Jag började gäspa så fort jag kom in på gymmet. Varför då, tänkte jag? I en meditation kom det; dansen, rörelserna och sången behövde jag plocka in i mitt liv igen!

Jag var nyfiken på att annat gym som låg verkligen vackert vid Gustavsbergs Hamn. Vi åkte dit förra fredagen och kände in energin och atmosfären. Vilken skillnad! Vi tecknade upp oss där och har hunnit träna ett par gånger. Det är så lugnt och skön energi. Mobilfria zoner, lugn musik och fantastisk personal. På onsdag ska jag testa Zumba för första gången och efter nyår blir det andra pass. Min egna energi steg rätt upp och jag bara älskar stället!! Träningen har blivit lustfyllt igen och redan första dagen fick jag förfrågan om att hålla föreläsningar om mental träning. Wow!!

Nu fina underbar läsare, kommer Änglarnas Budskap. Känn in, ta emot det som känns rätt för dig, varsågod!

Du har frågor om ditt livsändamål. Svaret på din fråga står i en bok. Var därför uppmärksam på titlar som du blir rekommenderad eller böcker som ramlar ut ur bokhyllan och som innehåller meddelande till dig. Du bör följa dina drömmar som rör just böcker.

Du behöver även balansera mer mellan arbete och lek. Du tar saker och ting för allvarligt. Släpp loss, lek. Genom att släppa loss, kommer du att upptäcka dolda talanger och stärka ditt självförtroende. Du kommer också att uppnå en bättre förståelse av gudomligheten inom dig om musiken kommer in mer i ditt liv. Din själ uttrycker sig just genom musik i den fysiska världen. Sätt på din favorit musik, släpp loss, rör dig precis som du vill. Sjung gärna med, så får även ditt halschakra “röra” på sig.

Har du dragit till dig Rädsloenergier eller är det någon i din närhet? Be Ärkeängel Mikael och Rafael om hjälp att lyfta bort den rädslobaserade energi från dig, situationen och alla eventuella inblandade. Ta dig tid att rensa bort kvarvarande energier. Be dina Änglar att “dammsuga” bort all negativ energi. Pröva med att lägga dig i sängen, blunda, andas långsamt och be om hjälp. Det kan pirra i kroppen under tiden städningen sker. Tacka dina Änglar efteråt och vila kvar en stund.

Med en önskan om en fridfull dag till dig.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan