Passion till Livet, Änglarnas klara Budskap.

0

Kära underbara själar, hur mår ni denna november onsdag? Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och känner mig kraftfull idag och full av spring i benen! Den känslan är fantastisk och när just den känslan infinner sig, då är jag i mig själv så att säga. Jag känner en inre frid, en harmoni. I min kraftfulla position har jag en Intention för dagen och det är att allt som jag gör idag ska vara i Passionens tecken.

Jag fick till mig under min meditation i morse att just Passion ska vara mitt ledord idag. Härligt! Passion till livet!

Har du någon Intention för denna dag? Brukar du reflektera över vad din första tanke är när du vaknar? Hur låter den? Går du igenom allt som ska göras under dagen? Hur din natt har varit? Drömmar? Smärtor? Det är lätt att känna sig stressad över allt som ska hinnas med under dagen m m och fokusera på det. Pröva istället att när du vaknar att ligga kvar en stund, sträcka på kroppen, gäspa och tacka dig själv för natten. Vad sömnen har gett dig och din kropp, återhämtning. Tacka därefter för att en ny dag har kommit till dig och fokusera på vilken Intention du ska ha för just den dagen. Vilket ord kommer till dig?

Låt sedan ordet följa dig under dagen, ha den med dig i allt du gör. Pröva får du se. När du fokuserar på det goda, får du en helt annan energi runt dig och du får ännu mer god energi av Universum.

Här kommer Änglarnas budskap till dig, min fina vän. Varsågod!

Det finns något i ditt liv som du behöver släppa taget om. Du har känt det länge. Det finns i ditt hjärta, i din kropp och i hela ditt system. Det värker och det smärtar. Du behöver ej bära detta längre inom dig. Det är definitivt dags att göra slut med denna händelse. Det tjänar dig ej längre. Vet du vad det handlar om men är rädd för att gå vidare och det skrämmer dig?

Känner du dig bekymrad över ditt livssyfte? Ditt högre jag vet vad ditt syfte är här på jorden och är i direkt kontakt med Universum och all dess hjälp som finns tillgänglig för just dig. Ärkeängel Mikael kommer att hjälpa dig att släppa taget om allt som står i vägen.
Sätt dig eller lägg dig bekvämt, blunda och andas långsamt. Be därefter Mikael att hjälpa dig!

Processen sätts igång i och med att du ber om hjälp. Ha tillit! Det kommer att släppa mer och mer och det blir tydligare för dig.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan