Mitt varför!

0

Hej alla kära läsare, jag hoppas att ni mår bra och har haft en underbar sommar.
Jag bestämde mig för att ta ledigt från allt jobb under juni och juli. Behövde vila upp mig. Det poppade upp mycket gamla sår, sorg, ilska, rädslor m m som jag behövde ta reda på mer om och bearbeta.
I tidigare inlägg berättade jag att huset som vi flyttade in i mars i år, är grönt och jag fick till mig innan inflyttning att det är ett Healinghus. DET kan jag verkligen skriva under på! Jösses!

I princip hela juni månad har jag mått mycket dåligt. Jag har kräkts vid ett flertal ggr. Gammalt skräp skulle ut. Minnen från barndomen och tonåren kom upp. Ilskan som jag kräktes upp i ordets rätta term när det stod klart för mig att jag blev sexuellt utnyttjad som barn. Jag gick ut i skogen, jag skrek rätt ut, jag talade om från hjärtat rätt ut som om förövaren stod intill mig. Jag kramade träd och jag grät floder. Allt kom! Jag tillät mig att vara i detta tillstånd. Jag orkade knappt träffa vänner, drog mig undan. Jag var dödens trött!

Under juli månad har jag tagit nya steg. Jag har fått ny kraft och jag har rest mig igen. Det finns naturligtvis mycket kvar, dock har jag en djup tillit till processen som sker inom mig och runt mig.
När så augusti kom till oss, kände jag WOW nu så, nu är jag ännu mer redo att ta emot allt det fina, det vackra, det magiska!

Har du koll på ditt varför? Varför du är på jorden just nu. Vad ditt uppdrag är, vet du?

Jag vet definitivt mitt uppdrag, mitt varför. Universum visade tydligt detta återigen denna vecka. Det som jag verkligen brinner för, som jag älskar att göra. Som jag har arbetat med i så många år, dock har jag tvivlat en hel del. Jag ska fortsätta helt enkelt att hjälpa människor och djur till att hitta sitt varför.

Om du behöver hjälp med att finna ditt varför, finns jag här.

Det är en så stor lättnad i o m denna klarhet. Igår hjälpte jag en förtvivlad matte, på distans, ang. en katt som hade försvunnit. När jag fick in budskapet och kunde förmedla till ägaren om kattens Varför, så blev det både skratt och förståelse. Så mäktigt! Så tacksamt arbete! Så roligt!

Imorgon ska jag träffa en ny kund som har mist sin man och har tappat fotfästet fullständigt. Med en kärleksfull hand ber jag för att kunna leda kunden till att hitta SITT varför!

Nu kära fina läsare kommer ett budskap till dig. Ta till dig, känn in, stämmer det på dig? Är det rätt vibration för just dig?

Öppna upp dig för nya äventyr. Det finns en person som står dig nära som gärna vill att du börjar lyssna mer på ditt hjärta. Var ej rädd. Allt är i sin ordning och du kommer snart att känna att du befinner dig i ditt rätta element, där du kommer att växa ännu mer och öppna upp för nya möten. Möten som kommer att göra dig gott och möten som gör att du får möta dina inre demoner. Se det som en gåva. Att växa kan göra ont!
När det gör för ont, be om hjälp. Det finns så många som är där och bara väntar på att du ber om deras hjälp.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke