Välkommen att ta del av Änglarnas budskap till Dig!

0

Kära läsare, jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en fin helg. Jag har haft en helg med mycket kärlek och gemenskap. Bland annat så firade vi min svärmor i lördags då hon fyllde 90 år. Tänk, 90 år! Det är enbart en siffra, dock upplever jag att vi är många som reagerar på just vår ålder.

Jag kom ihåg när jag var ute i singelsvängen efter att min man hade avlidit. Jag hade tidigare varit gift i 17 år och fått två barn. Fick mitt första barn när jag var 20 år och det andra barnet kom när jag skulle fylla 23 år. Efter den skilsmässan tog det ej så lång tid innan jag träffade Micke. Vi fick nästan 15 år tillsammans innan han avled.

Så när jag efter i princip 32 års förhållande, ville träffa någon, så visste jag ej hur jag skulle göra. Jag var med i singelsidor på nätet och det funkade bra. Tills jag upptäckte åldern på männen. Allt från 19 år till närmare 70 år. Jag var 51 år och ville träffa en man i min egen ålder. Det var flera unga som just sa ” varför vill du ej vara ihop med mig, åldern är bara en siffra”. Visserligen, men de var yngre än mina döttrar och där gick gränsen för mig. Jag klarade ej av det!! Visst hade de en poäng. Varför är vi så nojjiga på just åldern? Hur är det för dig?

Efter ett tag träffade jag till slut Janne som är fyra år äldre än mig och det känns bra.

Janne på väg att bada!

Vet ni kära läsare, idag är Änglarna mycket tydliga med sitt budskap och det är just Återhämtning.

Att återhämta dig är så viktigt för din hälsa och även för din andliga utveckling. Att kunna släppa taget och bara vara, om det så är bara för en kort stund, är det så viktigt för dig och hela vår planet. Ni vet att vi alla håller ihop, att vi är en helhet och här behöver du titta på ditt egna mönster för just återhämtning. Tillåter du dig att andas? Andas du djupt eller är det ytligt? Följ med dina andetag när du sitter på ditt arbete, skolan eller i ditt hem.

Ge dig själv utrymme i allt du gör. När du är ute och går, andas djupt och lugnt. Ha inget i öronen, ta in ljuden, smaka på ljudet, lukta på ljudet, känn på ljudet. Är en fin övning att ta till när stressen sitter i axlarna, i ryggen, i magen, i huvudet och i knäna. Pröva testa detta när du sitter på arbetet. Kan du göra det? Stanna upp, se dig omkring. Vad ser du? Ta in och sålla sånt som ej är viktigt för dig, just nu i detta.

Änglarna är med och stöttar här. De kommer att testa oss. Framförallt på natten. De trycker på ömma ställen i din kropp och du kan känna av det dagen efter. De är mycket tydliga här. Vi stressar för mycket. Vi vill för mycket. Vi tänker för mycket MEN vi andas för lite och ytligt och det gör att vi är hela tiden i framtiden och någon annanstans. Låt dina Änglar hjälpa dig. Ta till dig detta och bjud in!

Med en önskan om en underbar dag och kommande vecka. Varm kram och kärlek till dig // Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke