Torsdagens Budskap från Dina Änglar!

0

Kära läsare, jag vill börja med att tacka för all kärlek och tacksamhet som ni sprider till mig vid varje inlägg. Det stärker mig att fortsätta att blogga. Den tacksamhet som jag känner i mitt hjärta är så stort, så glädjande. Tack så mycket ni underbara.

Jag har ej skrivit på ett par veckor. Det har varit fullt upp här. Jag har flera kunder, både på distans och fysiska möten, framförallt i Trancehealing. Det första mötet i min lokal, kände jag en sådan enorm glädje spridas i mig. Så fantastiskt arbete jag har. Jag är på rätt plats och jag arbetar med rätt saker. Visst har jag tvivlat, många gånger. När Egot har talat. Som typ ” kan du detta verkligen”?, “du ska ej tro att du är någon”, ” andra kan bättre” osv osv. Det tjattras i huvudet.

Då gäller det verkligen att lyssna på hjärtat. Vad hör jag då? En helt annan röst. Som talar om att jag duger precis som jag är, att jag är en Gudagåva, att jag brinner för det jag arbetar med. Då kan jag andas igen. Så lätt det är att lyssna på hjärtat, egentligen. Men, många gånger dras vi ner i en negativ spiral och tappar all självrespekt, självinsikt och självförtroende. Varför tillåter vi oss att göra det? Känner du igen dig i detta?

Så är det nog för de allra flesta, att vi tappar tilltron på oss själva ibland. Om du gör det eller om du ständigt känner att du har dåligt självförtroende, kan jag rekommendera att du sätter dig eller lägger dig bekvämt, någon dag/kväll när du kan. Blunda, andas djupt och långsamt och gå in i hjärtats röst. Kan du höra den? Det kan ta en stund att lära sig lyssna på den. Du kanske får pröva ett flertal gånger, ge ej upp, den finns där. När du väl har fångat upp den rösten, då kan du också lära dig skilja på hjärtats röst och Egots. Hjärtats röst är enbart kärleksfull, glöm aldrig det.

Nu kära läsare kommer dina budskap. Känn in i ditt hjärta, ta emot det Gudomliga och njut av dig själv.

Det första kortet som kommer är Mottaglighet. Ta en stund och lyssna inåt. All kommunikation börjar med att lyssna, dels på dig själv men också att ha tålamod att lyssna in andra människor. Det är en gåva att låta andra människor få tala till punkt och verkligen lyssna. Slår du dövörat till ibland? Orken tryter, intresset finns ej kvar? Är det energitjuvar runt dig, bör du släppa dem fria från dig. De stjäl din energi och kraft. Känn in och Lyssna på din kropp och vad din själ säger dig. Tillåt ej att de kommer för nära. Säg ifrån. Du kommer känna en lättnad efteråt. Känner du däremot skuld, bör du stilla dig och verkligen lyssna inåt och ta dig själv på allvar. DU är viktigast i ditt liv.

Kroppen talar till dig, hela tiden. Den är din bästa vän. Kroppen har du lånat i detta liv, ett boende för din själ. När du lyssnar in kroppen och lär dig dennes språk, förstår du snart vad den vill förmedla. Har du smärtor, har du känslor som poppar upp från ingenstans? Kroppen minns vad den har varit med om, även om du själv har förträngt svåra händelser och trauman. Har du svårt att hitta balans i kroppen? Börja nysta, vad vill den säga dig? Bör du lägga om din kost? Motionera mera? Kroppen är Gudomlig och är ett fullständigt mirakel. Var rädd om din kropp. Den är klok, den är tålmodig och så kärleksfull mot dig och vill dig väl. Be din kropp tala tydligt till dig om du ej förstår budskapet. Ärkeängel Rafael är med dig i denna resa och ger dig healing. Be även om budskap, så att du börjar förstå.

Ha tillit till din helande process. Du kan lita på att allt är bra, allt är precis som det ska vara. Universum finns i dig, runt dig. Pröva med att släppa taget, kontrollen och ger dig hän i att Universum finns där för dig, precis hela tiden. Säg högt; ” NU släpper jag taget och låter mig vägledas helt och fullt ut. Jag har full tillit till Universum och att de vill mig väl. Jag tillber att mina Änglar är med i hela processen och leder mig”

Jag önskar er alla en fridfull dag och kommande helg med mycket kärlek. Varm kram// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke