Himlen är så oskyldigt blå

0

Kära läsare, hur mår ni denna söndag? Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Själv har jag tagit en lugn helg. Mycket frisk luft, vilat och reflekterat. Det är så underbart ute nu. Fåglarna som kvittrar från tidig morgon tills det blir mörkt, det börjar grönska i naturen. Kanske ej i norra Sverige, men ni får snart!

Himlen kan verkligen visa olika nyanser av blått. Just nu när jag kikar ut, så är den blekblå. I påsk var den kraftigt blå. Så fint, så tryggt. Kan ni tänka er att vi tycker att Universum är så oändlig, vilket det är, men våra nära och kära på andra sidan, är bara en tanke bort. Svindlande eller hur?

Jag har en nyhet. Jag har blivit återförsäljare åt ett företag som heter Meraleva. De säljer handgjorda ljus med själ och hjärta. Ljusen är tillverkade av 100% återvunnen stearin. Ljusen är helt handgjorda, doftfria, helt genomfärgade och de flesta ljus bildar ett vackert nätmönster.

Verksamheten Meraleva är baserad på hållbarhet i vardagen genom återvinning av stearin för att spara på jordens resurser. Vilket är otroligt viktigt tycker jag.

Ljusen är så vackra, de har verkligen egen själ och det känns så fint för mig att förmedla detta vidare till människor som är intresserade av att köpa ljusen. De sparar alla ljusstumpar och därefter lämnar de dem till Meraleva, som gör fler ljus. Ett riktigt kretslopp!

Välkomna in på min hemsida www.lifereview.se så kan du läsa mer om ljusen, prisuppgifter, hur du kan beställa m m.

Nu kära läsare kommer dina budskap. Känn in vad som känns rätt för just dig. Ta emot kärleken som kommer!

Vad är det som du har bett om? Känns det som om det aldrig går vägen? Sitter du fast i geggan? Du kan sluta att fundera över det. Ditt tålamod har lönats sig. Det som du har inom dig, behöver få utlopp. Låt det ej hindra dig. Var ej rädd. Det kommer inom den närmaste framtiden, så var beredd.

Var påstridig i din sak. Var samtidigt vänlig när du är i en konflikt av något slag. Stå med huvudet upprätt, andas mjukt och känn i ditt inre vad som blir rätt för just dig. Du har din guide med dig samt både skyddsänglar och mästare. De är runt dig. Be om hjälp att rensa ditt halschakra så att talet blir klart och tydligt. Det blir så bra!

Tro på din känsla. Om du negligerar den känslan, hur ska du då kunna navigera rätt? Lita alltid på vad ditt hjärta säger dig. Känns det lätt, då är det rätt. Det finns något som är bättre för dig som väntar. Du vet vad som behöver göras för att få det. Du är aldrig ensam, även om det känns så.

Med en önskan om en fin Valborg. All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke