Påskens Änglabudskap, Välkommen in och läs.

0

Kära läsare, välkommen in och läs vad jag har att berätta denna gång. Påsken står för dörren och jag verkligen älskar det. Den är ofta så kravlös och det är den första storhelgen på våren. Vi har allt framför oss.

Hur känner du inför påsken? Har du några traditioner i samband med påskhelgen? Går du i kyrkan?

Jag träffar gärna familjen under denna helg. Att få umgås med mina nära och kära, är en sådan underbar tillfredsställelse för mig. Att samlas kring matbordet efter att barnen har gått på skattjakt efter påskägg, det är så tacksamt! Så har jag alltid känt. Jag känner mig så rik när vi ses.

Tidigare när jag hade torp/fritidshus, då ville jag alltid öppna upp stugan. Öppna upp, vädra ur och skura hela huset med såpa. Plocka in en bukett med vårblomster och höra fåglarna kvittra!

Under påsken har det också hänt tragiska händelser för mig. När det börjar närma sig, får jag alltid en sådan vemod och även tacksamhet i mitt hjärta. Påskafton 2008 fick jag till mig att min dåvarande man Micke skulle avlida. Jag visste ej när eller varför. Exakt tre år senare, påskafton 2011, avled Micke i sin Lymfkörtelcancer. Det blev naturligtvis en mycket tung påsk det året.

För varje år som går blir jag starkare och känner i hela min kropp att även den blir starkare. Jag tar tillfället i akt och tänker på Micke och allt han gav till oss alla. Han är med oss och jag känner in honom ofta. På påskafton kommer jag att tända ett extra ljus för honom för att hedra. Idag känner jag en kraftfull tacksamhet över vår tid tillsammans.

Nu kära, kära läsare kommer dina budskap.

Skriv ned dina bekymmer, rädslor eller önskningar på en lapp som du lägger i en särskild ask, en “gudsask”. Det är ett sätt att släppa taget och låta det gudomliga hjälpa dig.

Du behöver ej göra allting själv. Tillåt dig att släppa taget och släppa in andra. Änglarna vet att du känt dig sviken många gånger och gör hellre allt själv för att slippa bli besviken igen. Jobba med tilliten. Ta bort ditt pansar skydd. Meditera över ditt hjärtchakra, öppna upp och ta emot.

Just nu är du mycket känslig för kemikalier, tillsatser, processad mat och lägre energier. Respektera din känslighet genom att undvika dessa. Ta dig själv på allvar och ge dig själv ett råd – vad önskar du? Vad behöver din kropp? Vilket råd skulle du ge?

Om din vän skulle fråga samma sak – vad skulle du ge för råd då? Du är värd precis lika mycket, så använd din självkännedom om just dig, så att du kan ge dig själv ett kärleksfullt råd.

Jag önskar er alla en underbar Påskhelg. Ta vara på dig själv, varandra och ljuset. Det kommer att stärka dig.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke