Aprilväder ute och även inne i kroppen. Välkommen in och läs Dina budskap!

0

Kära läsare, hur mår ni denna måndag? Känner ni av att det stormar inombords? När våren kommer händer det mycket i naturen och även i våra kroppar.

Här på Ingarö är det riktigt Aprilväder just nu. Det blåser och snöar. Brrr! Idag blir det en lång dag dessutom. Vi ska in till stan. Min man ska till Sophiahemmet och ta ultraljud på hjärtat. Jag ska testa för första gången en Infraröd bastu. Har ni testat det? Ska var fantastiskt mot bl a trögt lymfsystem, som jag har. Värmen är mellan 40-60 grader och man svettas enormt mycket ändå pga de röda ljuset. Kroppen rensar ut toxiner, gifter m m. Celluiter reduceras och man kan gå ner ca 600 gram/tillfälle.

Anledningen till mitt tröga lymfsystem är bland annat att min lever är trög av gifter, EBV virus, toxiner, DDT, läkemedelsrester m m. När levern ej orkar att rena, då skickar den jobbet till Lymfsystemet. Lymfan är ej gjord för att ta hand om leverns jobb. Den bildar då vätska i kroppen, Ödem och man går upp i vikt. Viktuppgången är svår att bli av med trots att födan är exemplarisk och man tränar. Det är då bl a sellerijuice på fastande mage varje dag är kanon. Dessutom att dricka 1-3 koppar Rödklöverblomster the per dag, strålande för Lymfan.

Vi avslutar denna dag med ett seminarium om Medveten Andning. Jag är Andningsinstruktör sedan 4 år tillbaka och har hjälpt kunder att hitta tillbaka till sin rätta djupa medvetna andning. Min man fick högt blodtryck och jag har försökt att hjälpa honom förstå vikten av rätt andning, då hans andning är mkt ytlig = högt upp i bröstet. Funkar så där i och med att jag hans hustru säger till! Så nu ska han få höra min lärare ikväll berätta hur vi kan bli hjälpta med rätt andning bl a högt blodtryck!

Nu kommer dina budskap. Ta in och känn efter vad som känns rätt för dig.

Tjuter det i dina öron? Lägg märke till meddelande som kommer i form av musik, ljud och ord. Vaknar du på natten och hör någon prata? Var ej rädd. Det är din Guide som meddelar dig viktig information. Dina öron är känsliga och även de har chakran. Pröva med att massera ytterörat då och då. Hjälper till att även örat får slappna av. det är mycket intryck och ljud som når dem, hela tiden, så var rädd om dem.

Svaret du söker finns redan i ditt hjärta. Var öppen för att ge och ta emot kärlek. Här är det mycket viktigt att du arbetar med att verkligen kunna ta emot hjälp, kärlek m m. Kan du känna det i hjärtat? Det är många av oss som har svårt med just det. Vi har blivit mästare på att ge och ge och ge till alla andra. Nu är det hög tid att du tänker på just dig. Du är icke självisk om du gör det. Låt ingen mästra dig där! Du är älskad precis som den underbara varelse som du är! Tro på det och känn tillit.

Släpp, rensa och ta bort! Använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. Be Änglarna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande. Är du otålig? Levern rensar för fullt nu när våren är här. Levern står också för genomförande, så när du tycker att du står och stampar och aldrig kommer framåt. Släpp den tanken. Låt levern göra sitt jobb och du kan stötta den genom kärleksfulla tankar till just din lever, andas djupt och lugnt. Allt blir bra, allt ÄR bra!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke