Nu är det ny energi i omlopp, välkommen in och ta del av dina Änglabudskap!

0

Kära läsare, jag hoppas att ni har haft en fin första april dag. Har ni blivit lurade? Vad jag vet, så har ingen lurat mig, än……

När våren kommer är det många som vill vår städa. Både hem och kropp. Det är något speciellt med ljuset som kommer för varje dag. Det spritter i kroppen och det kan även kännas fysiskt. En del får ont, mer ont är tidigare och en del orkar mindre än tidigare. Det hör till. Det kan göra ont när knoppar spricker, så även för oss.

Inför varje säsong rensar jag både mig själv och mitt hem. Prylar och kläder som jag ej har använt på en säsong, får komma till ett annat hem. Jag lösgör energin hemma, det känns så skönt. Min kropp renar jag alltid först med 10 dagars vattenkur. Jag kokar 1 liter vatten i 15 minuter, häller sedan upp på termos och dricker det under dagen, varmt. Det rensar ut obalanser, vilket jag märker av, genom att jag blir mycket stel i lederna. Innan jag började med kuren, hade jag svårt att gå i trapporna samt hade värk i mina knän och mina tumleder. Det är helt bort nu!
Dessutom dricker jag mycket frukt/bär/grönsaks smoothie om dagarna.

Den energi som nu är i omlopp är mycket stark, vilket många känner av i form av att börja ta för sig mer och marknadsföra sig. Det är mycket bra. Syns du så finns du. Sluta att gömma dig, visa ditt rätta jag. Heja oss!

Här kommer nu dina Änglabudskap. Känn in vad som pirrar i just dig!

Det första budskapet handlar just om Förändring. Vilken fas befinner du dig i? Sitter du fast och vet ej hur du ska komma vidare? Om du släpper taget och ber dina Änglar, guider och nära och kära att hjälpa dig, kommer det att släppa i bröstet. Ha tillit. Låt saken bero, dock ej hur länge som helst. Låt den nya starka energin leda dig framåt. Om du tvivlar, kommer din självkännedom och självrespekt att segra.

Änglarna uppmanar dig att slappna av. Du är här för att njuta, leka och delta. Lita på det som känns sant för dig. Som känns helt rätt i hjärtat. Börja tänka med hjärtat. Då blir det alltid rätt för dig. Du är oändlig, du är kärlek.

Din kropp är en del av Moder Jord. Se till att vara ute i naturen så ofta du bara kan. När du är ute och går/springer/påtar i trädgården eller sitter på en bänk, tillåt dig att titta runt och SE med alla dina sinnen. Naturen är en del av dig, av oss. Se till att jorda dig varje dag, så att du är förankrad med Moder Jord med dina fötter. Då får du ett inre lugn och kan även suga upp hennes energi, kärlek och kvinnliga urkraft.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke