Änglabudskap till dig!

0

Kära läsare, nu är jag tillbaka igen. Vi flyttade in i huset för snart tre veckor sedan och det är en fantastisk känsla. Vi trivs så bra. Allt är på plats och vi har börjat lite smått att pyssla i trädgården. Den är ej så stor, behändig kan jag nog kalla den. Vårt förra hus var större och hade en mkt stor tomt som var kuperad. Den var en utmaning!

Som ni ser är huset grönt och jag fick till mig innan vi flyttade in att det ska heta Healinghuset. Vi sover som små barn varje natt. Det är så tyst och lugnt här. Huset ger oss healing efter en stökig och stressad period i Malmö och inför flytten. Det är en fantastisk känsla. Jag bara älskar det!

Här pysslar min man med att sätta ihop grillen!

Nu när vi är tillbaka till Stockholm igen, så hyr jag in mig i en lokal på Södermalm. Där vara jag i tre år innan flytten till Malmö, så det känns också mycket bra. Får se om det blir någon lokal här på Ingarö/Värmdö.

Innan flytten till Malmö, så kan jag nog säga att alla mina klienter ville ha Trancehealing inkl coaching och då besökte de mig i lokalen. Nere i Malmö var det dels Trancehealing, dels Kostrådgivning och hjälp att få till en mer Medveten andning. Dessutom hade jag många kunder på distans, vilket gick så bra. En annan form att arbeta på bara. Spännande att se hur det blir nu!

Jag får många frågor vad Trancehealing är för något. Det är ett sätt att få fram gamla minnen av händelser i kroppen som du har varit med om. Det är en mycket kraftig healingmetod som löser fysisk och psykisk ohälsa på ett djupare plan. Jag arbetar i ett mediativt tillstånd.

Jag känner in kroppen, var blockeringarna finns och var de beror på, vilka inre sår som finns och vilka beteende som är kopplat till respektive sår. Efter healingen har vi ett samtal, där vi tillsammans tittar på vad som har kommit upp och vilka budskap som kroppen vill förmedla.

Nu kommer dina budskap från Änglarna. Känn in vad som känns rätt för just dig.

Den gudomliga sanningen är att dina föräldrar älskar dig för evigt, efter bästa förmåga. Försök att ej döma dem. Känner du att du har djupa sår som är svåra att läka? För att kunna gå vidare, behöver du kanske ta en titt till på situationen. Har du svårt att ta emot kärleksfull vänlighet från andra? Det beror på den feminina energi som representeras från våra mödrar.

Har du däremot svårt att tro på din egna förmåga så att du kan gå ut i världen och göra skillnad. Dåligt självförtroende? Det beror på den manliga energi som representeras från vår far. Be Änglarna att hjälpa dig att läka smärta som har med din far eller mor.

Använd dina andliga gåvor och dina naturliga förmågor att dra till dig det resultat du önskar. Du har kraften! Har du känt dig som offer/kraftlös för någon annans vilja? Det är aldrig mening att vara någons dörrmatta. Här är Änglarna mycket tydliga. Du har kraften att förändra allt i ditt liv genom att använda dina naturliga förmågor. Ge ej bort din kraft till någon annan.

Kraftfulla, kärleksfulla och visa andliga lärare vakar över dig och vägleder dig. Tänk på en uppstigen mästare och föreställ dig en bild av gudomen eller se på en målning av henne/honom. När du tänker på den uppstigna mästaren kallar du automatiskt denna heliga varelse till dig. Var stilla och se om du får några förnimmelser såsom förändringar i lufttrycket eller en känsla av värme när du ställer in dig på mästarens närvaro.

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke