Änglabudskap till någon som söker kärlek, välkommen in och läs!

0

Kära läsare, till att börja med vill jag be om ursäkt för att jag ej har skrivit på ett par veckor. Det händer mycket runt mig just nu. Jag och min man flyttade till Malmö förra året i februari pga jobb. Vi räknade med att vi skulle stanna till hösten 2019, men min önskan om att få komma hem igen (Sthlm) slog in fortare än vi trodde.
Jag sa till min man i mitten av augusti att jag längtade hem till familjen, barnen, barnbarnen och våra vänner. Jag kände starkt att jag behövde rota mig. De sista 10 åren har jag flyttat vart annat år och det tar på krafterna. Jag kände så starkt att jag ville bo i ett litet hus igen, gärna nära skärgården, (som vi gjorde innan flytten till Malmö), framförallt vid naturen. Jag längtade efter en hund igen.

Några dagar senare får min man ett besked som gjorde att vi kan flytta upp mycket tidigare. Han slutar att jobba den 1 december. Vår lägenhet ligger till försäljning och i helgen köpte vi ett hus på Ingarö (Värmdö). Nära både vatten och natur!

Jag är såå tacksam, det är fantastiskt detta. Vilket flöde av överflöd.

Nu kommer dina budskap;
Svaret du söker finns just nu i ditt hjärta. Var öppen för att ge och ta emot kärlek. Meditera gärna varje morgon en stund och fokusera på att öppna upp både ditt hjärta och ditt sinne. Var nyfiken! Änglarna vill att du ska lita på dina känslor. Ditt hjärta är vist och efterlyser viktiga förändringar.

Var även uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner. Hör du dina idéer? Har du mycket ljud i huvudet? Gå ut i naturen, jorda dig. Lyssna – vad hör du? Titta – vad ser du? Lukta – vad luktar det? Smaka – hur smakar det? Vad känner du? Ha tillit till det som kommer till dig. Du är bönhörd !

Även din kropp tar emot sanna budskap från det gudomliga. Även om du ej märker dem. Nu uppmanas du att lita på dina känslor och omedelbart handla i enlighet med dem. Be änglarna att skydda och vägleda dig så gör de det genom dina intuitiva förnimmelser.
Känn in, har du några spänningar i kroppen? Blunda och prata med den spända delen i kroppen. Vad vill den säga dig?

Änglarna hjälper dig att uttrycka din sanning på ett kärleksfullt sätt. Halschakrat står bl a för kommunikation. Stå upp för dig, dina tankar, känslor – gör det vänligt. När vi ej står upp för oss själva, så stoppar vi ner det i halsen. Rösten kan förändras – bli ljusare eller mörkare. Vi kanske får hosta – vilket tyder på att saker behöver komma upp. Låt det ske! Be änglarna att stötta dig. Om du ej står upp för dig själv – vem skulle annars göra det?

Med all kärlek och ljus och kraft till dig. // Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke