Fredagens budskap till någon

0

Sitter du just nu och grubblar? Har du kört fast i frågan som du ältar och som stjäl din energi? Har du något djur nära dig? Om ej, så är det klokt att meditera och låta ditt kraft djur komma till dig. Djuret beskyddar dig och hjälper dig i den situation som du är i just nu. Ta gärna en promenad i naturen och låt tankarna skingra sig. Låt dig svepas med av ditt kraft djurs energi och kärlek. Även Änglarna vakar över dig och ser ditt grubbleri. Lämna över! Det är dags att ta emot en utsträckt hand.

Om du blir nervös av at släppa kontrollen, fokusera på att tjäna. Hjälp till att förbättra vår värld. Genom att du är god strålar du också en kärlek som är så stark och kraftfull vidare till alla. Att tillåta sig att vara vänlig mot andra människor, djur och vår natur gör att du sår ett frö. Ett frö som gror, växer och utvecklas.

Det blir tryggt för dig att vara kraftfull och att ta kommandot över ditt liv, dina tankar och handlingar på ett positivt sätt. Ditt solarplexuschakrat får ny energi och du står mer rakryggad och därmed får mer energi till att tro på dig själv. Ditt självförtroende, självkänsla och självaktning ökar och du strålar, som den underbara själ du är.

Det är dags för dig att släppa beteenden som hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter. Bli fri från ditt beroende, vad det än må vara. Be Ärkeängel Rafael att hjälpa dig med detta helande. Han står nära dig, blunda, ligg gärna, andas djupt och långsamt genom näsan, så att din diafragma får arbeta. Ta emot !

Med en önskan om en ljuvlig helg. Varm kram till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke