Gudinnan i dig

0

Visste du att du har gudinnans tre delar inom dig? Den unga flickan (det inre barnet), modern och läraren? Det är viktigt att få uttrycka var och en av dessa tre sidor varje dag för att balansera lekfullhet, arbete och relationer.

Änglarna vill meddela att vi har ett behov av helig kvinnlig energi som bär med sig gåvor som intuition, omsorg och konstnärligt uttryck. Har du ägnat mycket tid till tankearbete? Grubblat fram och tillbaka? Eller har du ett arbete idag som stjäl din energi och som saknar kreativt innehåll?

Vår vänstra hjärnhalva står för logik, detaljer och språk . Den högra hjärnhalvan står för kreativitet och helhet. Här gäller det att få balans mellan båda sidorna.
Om du vet med dig att du har för lite kreativitet i ditt liv och ej vet vad du kan göra för att skapa balans, gå tillbaka till när du var barn. Vad tyckte du om att göra då? Måla, dreja, sy, snickra, sjunga, leka?? Kommer du ihåg? Kan du känna den känslan när du var kreativ som barn? Hur upplever du känslan idag? Om du har glömt bort, be i en meditation om hjälp eller när du ska sova. Då kommer svaren. Var uppmärksam vad som kommer till dig i form av tankar, ideér, bilder m m.

Be om hjälp om du har fastnat till kvinnliga gudar för att få hjälp med den situation som du just nu funderar över.

Med kärlek// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke