Be änglarna om hjälp att minnas

0

Talar kroppen till dig men du vet ej vad den vill? Du har kanske svårt att tyda och förstå varför vissa delar i din kropp värker och smärtar? Det kan vara en situation som du har varit med om i tidigare liv och som du behöver få hjälp att minnas, släppa, lära och läka.

Låter du rädslan styra dig och dina val? Bjud in dina Änglar att hjälpa dig att minnas. De står redo bredvid dig, dock behöver du be dem i o m att det är vår egen fria vilja som styr. Det innebär att Änglarna kommer in så fort du ber dem. Enda gången som de går in utan att du har bett dem, är när du är i fara och är på väg att gå över till andra sidan och du är ej klar här på jorden än.

Var ej rädd. Sätt eller lägg dig ned, se till att vara ostörd. Andas djupt och lugnt med näsan. Lägg en hand på magen och den andra över ditt hjärta. Be änglarna att hjälpa dig att minnas. Meditera, lugnt och skönt. Fråga din kropp, vad minns den? Vad har hänt? Känner du något? Börjar det pirra eller blir värken svårare? Ingen fara, gå in i smärtan och lyssna. Vad kommer? En tanke, en inre bild, ser du händelsen?

Låt gråten komma om den vill. Skrik om du vill. Släpp allt till Änglarna, de håller om dig. Du är aldrig ensam i detta.
Det kan hända att du får upprepa denna meditation flera gånger, då vårt Ego gärna vill styra oss.
När du kan känna att du har släppt kommer en lugn känsla att infinna sig. Du kan se händelsen med andra ögon och med tiden börja förlåta, acceptera och slutligen känna tacksamhet.

Med kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke