Dagens Budskap – Kärleken till Dig själv är viktigast!

0

Kära läsare, idag är det en vecka kvar till Fettisdagen. Det är då vi ska njuta av semlor! Har du ätit någon än, eller väntar du tills nästa vecka? Jag har ätit ett par stycken, kunde ej vänta. Vad är det som är så gott med just det bakverket? Vetebulle med grädde och mandelmassa. Jag kan nog ej riktigt svara på det själv. Själv tar jag bort nästan all grädde, sen njuter jag för fullt och det är det som är poängen! Njuta, att tillåta sig att njuta. Gör du det?

Ju äldre jag har blivit desto bättre har jag blivit på att njuta. Vad är det egentligen för känsla? Många människor som jag har träffat, både genom mitt arbete och privat, har svårt för att njuta. Att stanna upp och reflektera. Många utav oss rusar på. Det finns flera hinder som vi har byggt upp under åren som hindrar oss från att få ro i själen, att njuta. Vad behöver du för att må bra? Vad gör dig glad? Kan du svara på dessa frågor så är det ju alldeles underbart. Om ej, så kan det vara mycket värt att pröva med att ställa dessa.

När jag träffar klienter så har jag också märkt att Jantelagen lever i allra högsta grad samt att många av oss är uppfostrade att ta hand om andra först. Se till alla andra mår bra och har det gott osv. Framförallt är det vi kvinnor som toppar just det.

Att tillåta sig att njuta fullt ut, då mår själen bra, mycket bra. Det är då du gör något gott och fint till dig själv. Energin höjs och du strålar, den energin skickas ut och når alla andra. När du tar en promenad, låt gärna alla dina sinnen vara med. Stanna till, se dig omkring, lyssna, lukta och smaka. Ha ingen musik i öronen, stäng av telefonen och njut av ditt egna sällskap. LE, le igen och igen tills du känner att du ler med hela kroppen och njut. Pröva! Det är en förlösande känsla som släpper på många spänningar och det är helt gratis!

Nu kommer dina budskap. Andas in lugnt och känn in vad som känns rätt för just dig.

Dina Änglar har ett väldigt specifikt svar på din fråga. Leta efter ett tecken. Det kräver uppmärksamhet från din sida, så var vaken inför möjligheterna. Lita på det du ser, det är inga sammanträffande utan rena budskap som är just till dig. Ha tillit till processen som startade för länge sedan inom dig. Du utvecklas hela tiden, även om du känner att det står still.

Fortsätt att vara positiv. Se till att omge dig med positiv energi. Personer som hela tiden kräver av dig bör du undvika. De stjäl din kraft och gör dig utmattad. Det finns energitjuvar överallt, om du märker att du blir dränerad, gå därifrån genast.
Du behöver lära dig att stänga av varje dag. Be dina Änglar hjälpa dig här att duscha dig ren från mörk energi, lägre energi och energi som ej tillhör dig.

Har du svårt att be om hjälp? Du behöver ej göra allt själv. Dina Änglar vill att du ska vända dig till dem som du har omkring dig för stöd. De personer som ger dig kraft, kärlek och energi. Vågar du fråga? När du gör det ökar dina chanser markant att lyckas med dina planer och du utvecklas framåt. Kom ihåg att det finns ej några dumma frågor!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke