Måndagens Budskap från Änglarna!

0

Välkommen in och läs kära läsare. Jag hoppas att ni alla mår bra.

Jag och min man är i slutfasen av packningen. På onsdag morgon går flyttlasset till Stockholm. Vårt hus får vi först den 4 mars, så vi sticker först till Sälen i 1.5 veckor, därefter blir det en lägenhet i tre veckor. Det ska bli härligt att få komma till fjällen och få umgås med min mans barn och barnbarn. Åka skidor, både utför och längd och dessutom få en riktigt vinter.

Jag är trött. Sover som en stock på natten, vaknar efter ca 7.5 timmar och känner mig pigg. Efter ca 2 timmar blir jag så trött igen. Detta packande är jag så innerligt trött på nu. Har flyttat ca 10 gånger på 10 år. Min själ och min kropp längtar verkligen efter att få rota sig i naturen igen.

Jag tycker att energin i Malmö är så mörk, så hård och det har verkligen påverkat mig på två år. Stockholm är också en hård stad, dock är jag född och uppvuxen där och har lärt mig genom åren hur det är. Jag älskar verkligen den staden. Vattnet, skärgården, riktiga skogar. Det är mumma för min själ det!

Nu kära du, kommer dina budskap från Änglarna! Välkommen!

Värna om din sårbarhet och se den förvandlas till styrka. Sårbarheten blir kännbar när du börjar få syn på dig själv. Det innebär att du har haft mod att plocka ned ditt skydd. Kan du blotta din strupe och visa din sårbarhet? Vågar du? Eller är du för stolt och rädd? Vem gynnar det då i så fall? Det kan göra ont att se sin egen sårbarhet, en liten stund. Sidor hos dig utvecklas, sidor som har legat djupt begravda. Våga!

Finns det skuld inom dig som bromsar dig? Skuld är en destruktiv känsla som dränerar och gör att du känner dig misslyckad, fången och olycklig. Sitter skulden djupt inom dig och begränsar livsflödet, både i det yttre och det inre. Skulden är ej verklig, det är en känsla och genom att möta den går det att släppa taget. Gå in i dig själv, meditera. Be dina guider och Änglar om hjälp att hitta kärnan. Kärnan varför du känner skuld.

Acceptans leder dig vidare in i självkärlek.

När livet ej riktigt fungerar, när vi ej lyckas manifestera det liv vi vill ha, beror det oftast på att självvärdet ej har kommit fram i ljuset. Tillåter du andra trampa på dig? Är du någons dörrmatta? Varför? Oavsett vad du har upplevt är du djupt älskad. Släpp taget om din självkritik och acceptera dig själv precis som du är. Du är perfekt! När du på ett kärleksfullt sätt väljer att kliva ut ur ditt eget drama stärks självvärdet och det tar större och större plats.

Tålamod är en kvalitet som du kan träna upp, som ger dig möjlighet att stanna kvar i situationer och där lära känna dig själv. Du lär dig mycket om dig själv när du ser hur du reagerar när du väntar. I vilka situationer skulle du behöva bli mer tålmodig? Universum skickar händelser och olika personer som gör att ditt tålamod sätts på prov!

Se detta som en läxa, du behöver öva mer. Ta det lugnt, allt ordnar sig, förr eller senare. Allt är precis som det ska vara!

All kärlek till Dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke