December fredag och budskap från våra Änglar. Välkommen in och läs!

0

Kära läsare, hur mår ni denna dag? Det är 10 dagar kvar till Julafton och jag bara älskar det! Julen betyder så mycket för mig. Jag har funderat på varför julen är så betydelsefull.

Jag växte upp i en familj där min far drack mängder med alkohol på helger, semestrar och jular. Han blev ofta mycket arg och hotfull. Det var ofta som han slängde ut hela familjen och släkten på gatan för att vi var ett “jävla pack”.
Vi fick sova hos mormor och morfar eller mammas väninna.
Dagen efter var pappa alltid ångerfull och bad om förlåtelse, vilket vi gjorde. Eller gjorde vi det egentligen med hjärtat?

Det tog många år innan jag hade förlåtit honom för allt svek, ilska, hot och en känsla av övergivenhet. Idag känner jag honom i mitt hjärta och det är underbart.

Eftersom jag växte upp med jular som var så fulla av hemskheter, ville jag fr o m min första jul som vuxen och när mina egna barn kom, låta julens värme och kärlek sprida sig. Jag ansträngde mig till det yttersta att allt skulle vara perfekt. Vilket gick bra, mycket bra i många år. Vissa år mindre bra!

Älskar julen, det gör jag i alla fall!!

Nu kommer dina budskap. Läs dem, ta in och känn.

Det är upp till dig! Slutresultatet av situationen som du frågar om ligger helt och hållet i dina händer. Känn in! Ta ansvar! Låt ej någon annan ta rätten att besluta.

Tänk om. Någon del av planen behöver om värderas. Ta dig tid att verkligen gå igenom din plan/projekt. Be dina Änglar om vägledning. De vill höra dig be, högt eller i huvudet. De kommer!

Positiv utveckling och tillväxt ligger i din framtid. Den här möjligheten kan föra med sig inspiration och insikt. Det är en chans som du har väntat på.

Det du väntar på, kommer att ske inom de närmaste månaderna. Behåll tilliten att tro på det! Se till att meditera regelbundet, så att energin behålls runt dig och i dig. Arbeta med att din Aura är hel runt dig. Änglarna är med och planerarar tillsammans med dig. Känner du?

Med en önskan om en underbar tredje Advent!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke