Budskap i kärlekens och hoppets tecken

0

Kära läsare, idag är det ingen vanlig dag för mig, är den vanlig för dig? Min dag är kärleksfull, massor av kärlek och magiska ögonblick. Jag vaknade i natt och grubblade. Vem är jag? Vart är jag på väg? Hur kan det bli si eller så? Känner du igen dig?

Jag vände o vred på mig, för och emot tills jag bestämde mig och sa rätt ut; ” åt fanders med oron, nu ska jag sova” och sen somnade jag!

Jag släppte taget fullständigt och lät mig följa med flödet helt enkelt. Hela veckan har jag varit grubblig, mörk i sinnet och så vansinnigt trött samt haft kraftig huvudvärk. Fy för den lede, tänkte jag! Vad göra? Jag mediterade flera gånger under dagen, jag yoga, jag vilade, jag promenerade, men inget hjälpte. Igår kväll bad jag om hjälp till Änglarna.
I natt, då kom insikten och budskapen på löpande band. Jag kände mig så fri i morse, ingen huvudvärk och jag var GLAD igen! Så underbart, så tacksamt. En helt annan energi!

Nu kommer dina budskap, ta till dig, njut!

Slappna av! LEK! Ställ frågor. Njut av att vara du. Att vara DU är ju trots allt det du kom hit för att göra. Så enkelt är det!
Kan du känna det? Ställ dig frågan; “Är jag den jag vill vara?”

Just DU, är unik. Det finns ingen, absolut ingen som är som just precis du. Änglarna vill att du ska förstå, ta in din kärlek till dig själv. Älska dig själv villkorslöst. Du är perfekt precis som du är.

Tänk tillbaka på ditt liv. Är du stolt över dig själv? Om ej, varför? Du gjorde det du trodde vara bäst just för stunden, eller hur? Döm varken dig själv eller någon annan. Alla gör så gott som bara möjligt utefter sin kapacitet, eller hur?

Så, lyft blicken, ta in syret långt ner i lungorna och i magen, gå ut och fånga känslan över vilken rikedom du har inom dig. Lek dig fram, busa och skratta. Änglarna vill se dig skratta mer, dansa, röra på höfterna, älska passionerat med dig själv eller din partner. Det skapas en oändligt kärleks energi runt dig, i dig och omkring dig. Du kommer att gå med lätta steg, jag lovar dig, Änglarna är med, precis hela vägen !

När din energi lyser, då, just då drar du till dig underbara händelser och människor!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke