Birgittas Änglabudskap

4

Välkomna kära läsare, jag hoppas att ni alla mår bra.

Imorgon är det 39 år sedan som min pappa somnade in. Han var 50 år fyllda, nygift. Pappa var sjuk i ca 3 månader av cancer. Han fick lungcancer av Aspest och det hade spridit sig i hela kroppen. Han gav upp!

Jag var 18 år och grät en skvätt sedan hade jag sörjt klart. Vad fel jag hade. Jag hade ingen vidare kontakt med min far under hans livstid. Sorgen kapslade in sig i min kropp. Den kom fram när min äldsta syster somnade in för 12 år sedan, 55 år gammal i lever/bukspottskörtel cancer.

Sorgen fullkomligt däckade mig, i ett par år jobbade jag med den.
I samband med min systers död, märkte jag att min energi förändrades. Jag fick kontakt med både henne och min pappa. De hjälpte mig.

För 7 år sedan somnade min dåvarande man in, 54 år gammal i lymfkörtelcancer. Efter en svår och långdragen sjukperiod, var det bland det värsta jag hade varit med om. Att se sin älskade vara så sjuk och sedan dö.

Micke, som han hette, hjälpte mig från första dagen. Jag började meditera, gå flera mediala utbildningar och jag började bjuda in mina Änglar. Min egna mediala sida vaknade till liv igen, efter att jag stängde ned vid 4 års ålder.

Jag bad om hjälp att dels göra min stora sorg hanterbar och dels hjälpa mig att få hjälpa andra människor i livet. Vad de hjälpte mig, alla mina nära och kära på andra sidan, Änglarna och guiderna.

Jag erbjuder många tjänster idag, dock kallar jag mig mer och mer för Kärleksspridare. Jag är så stolt och tacksam för det. Idag kan jag konstatera att jag har hjälpt och hjälper många människor samt djur.

När min älskade lilla mamma somnade in förra sommaren, kunde jag ta emot sorgen på ett annat sätt. Jag vet att hon är med mig, stöttar mig och som vanligt ger mängder med kärlek. Det är så trösterikt. Jag talar med hela bunten telepatiskt. Varje dag, ofta ofta. Vi skrattar ihop, busar och talar även både vardagliga ting samt mer djupa ämnen.

Med det sagt, vill jag uppmana dig att bjuda in Änglarna, dina nära och kära och guider, både när livet erbjuder glada stunder samt mörka. Du vet väl att de älskar att vara med när vi ställer till med kalas? Bjud in dem. Jag lovar att det blir uppskattat!

Här kommer dina budskap, ta till dig det som känns rätt i hjärtat.

“Idag tänker jag vara nöjd med mig själv och njuta av livet”.

Kan du känna det i ditt hjärta? Är du på språng hela tiden, stressar du? Varför? Idag kommer ej tillbaka. Stanna upp, var är du just nu i denna stund i kroppen, själen, tankarna? Någon annan stans, planera du inför stundande kväll, helg, advent, jul? Gör ej det.

Andas in långsamt, långt ner i magen, låt andetaget sippra ut, långsamt. Änglarna ser denna stress inom dig. De vill att du släpper taget, släpp kontrollen. Tillåt dig att lägga upp fötterna på bordet. Tänd ljus, titta in i lågan, vad ser du?

Tillåt dig att njuta av dig själv och livet. Ingen vill att du stressar, så gör ej det! Du skapar din egen verklighet. Kan du tro på det, känna det? Änglarna vill att du tränar på detta. De är med dig, precis hela tiden, känn in. Det blir så fint!

All kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Stackars dig, så mycket du gått igenom! Även jag har fått “min släng av sleven”. Många av mina nära har gått vidare. Förra året var det först min storebror, och det värsta av allt min egen älskade kära make! Cancer i båda fallen, denna gräsliga sjukdom!

  Men jag försöker verkligen vara glad o tacksam för de syskon jag har kvar. Och, inte minst, min dotter och hennes barn. Dom har hjälpt mig obeskrivligt mycket genom sorgen.
  Vill så gärna tro dig på dina ord om att alla saknade finns på andra sidan. Kanske jag någon gång
  kan få kontakt. Det kanske är på väg! Kram

  • Tack så mycket för ditt meddelande.
   Så vackert att du känner tacksamhet för de syskon du har kvar samt barn och barnbarn. Vi har mycket att vara tacksamma över.
   De dina är på andra sidan, nära dig. De är hemma och har mycket lätt att komma till vår sida. Tala med dem, sitt eller ligg ner, blunda och tala. Högt eller i huvudet. Andas lugnt, låt det som kommer komma. Du kan känna sorg, glädje, rysningar, ta emot. De är där!
   Ta hand om dig kära du. Varm varm kram till dig fina du.// Birgitta

Lämna en tanke