November-onsdag och Änglabudskap

6

Kära läsare, hur mår ni denna dag? I mitten av november och det är många gråa nyanser ute i naturen men också en hel del färger finns kvar. Kan du urskilja dem? Ser du något gult, rött, grönt, orange eller är allt grått? Det är många av oss som får depression i november. Mörkret sänker sig fort, vissa dagar blir det aldrig riktigt ljust. Vi vill stanna hemma och dra täcket över huvudet. Känner du igen dig? Eller tycker du att januari och februari är värre?

Jag själv tycker att november är tung. Det är som att leva i en kolsäck! Däremot tycker jag att årets första månader är härliga – det är nytt år, nya möjligheter och det känns så underbart med så många oskrivna blad.

I januari sätter sig jag och min man och har någon form av kick off för AB Björling-Palmberg. Vi går igenom året som har gått. Vilka mål hade vi då – både gemensamma och individuella mål. Vad gick bra, vad gick mindre bra osv. Sen sätter vi ramen för nästkommande 12 månader. Ungefär var tredje månad stämmer vi av hur det går.

Det är både roligt, utmanande och lärorikt, tycker vi.

Nu kommer dina budskap från våra älskade Änglar.

En mycket viktig relation är på väg in i ditt liv. Det här är den romans som du har väntat på. Ha tillit, ha tålamod. Allt blir bra!

Du behöver vara påstridig i en fråga. Stå på dig med dina tankar och synpunkter, gör det dock vänligt. Det vinner du mycket på att vara. Var ej rädd, allt ordnar sig till det allra bästa och du kommer att känna att du växer och får mer självförtroende.

Framgång kommer till dig på ett sätt du kanske ej trodde var möjligt, men allt går. Känn in i ditt hjärta, var befinner du dig just nu? Tro på och känn in att det slår in. Vad vill du? Vad önskar du? Gå in i hjärtats energi. Ta hand om dig själv på allra bästa sätt. Det blir så fint !

De planer som du har för framtiden slår igenom. Det är överflöd på hög nivå som är på väg till dig nu. Ta emot, stäck ut händerna. Allt som kommer i din väg är det meningen att du ska ta emot, med öppet sinne och hjärta samt leva i tacksamhet. Kan du ta emot? Vågar du? Du är en Gudagåva, glöm ej det!

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Eva den

  Så sant. November tar död på en. Måste ta semester för att överleva den.
  Orkeslös av allt grått.
  Äntligen bekräftelse på att vara påstridig på frågan. Den behöves.
  Saklig och står upp för mig själv.
  Ja,underbart om en romans skulle dyka upp och få en att våga tro på kärleken igen.
  Känns hoppfullt i de gråa livet.
  Tusen tack för de fina behövande tolkningar.
  Så man får peppat till tilltron och inte ge upp på tron.
  För att det finns en för alla. <3

 2. Anna-Maria Nykänen den

  Det var det mest positiva jag läst på länge och jag fick hjärtklappning.
  Tack!
  Kram Anna-Maria

 3. Mia den

  Hej.
  Tack dina budskap,dom har stämt bra in på mig. Gör du privata läsningar?
  Skulle gärna vilja ha en isåfall.
  Kram Mia

 4. Birgitta den

  Hej Mia,
  Tack för ditt meddelande, känns så underbart när budskapen stämmer in. Ja, jag gör privata läsningar, via telefon. Du kan välja mellan 30 minuter för 550 kr eller 60 minuter för 900kr. Återkom om du vill boka tid.
  Önskar dig en underbar helg, varm kram// Birgitta

 5. Birgitta den

  Hej Anna-Maria,
  Så roligt att höra, tack så mycket. Det värmer i mitt hjärta.
  Önskar dig en underbar helg, varm kram// Birgitta

 6. Birgitta den

  Kära Eva, visst är det så. Vi behöver alla både kärlek och pepp. Du är aldrig ensam, räck ut din hand och tro på det och dig själv. Du är underbar precis som du är.

  Önskar dig en fantastisk helg, varm kram// BIrgitta

Lämna en tanke