Onsdagens budskap från Änglarna

0

För en vecka sedan sålde vi vår lägenhet. Allt gick så snabbt. Paret som köpte kändes genuina och det var en skön känsla att just de ska ta över vår vackra lägenhet.
När vi i slutet av augusti bestämde oss vår att sälja och flytta tillbaka till Stockholm, sa jag till min man; vi kommer att sälja innan vi åker till Spanien.( den 20 oktober åker vi en vecka).
“Tror du verkligen det, sa min man”, är det inte lite väl optimistiskt? ” Nix, sa jag, det kommer att gå fort detta.
Och det gjorde det minsann 🙂 Under processen, innan allt var klart, började jag tänka….tänk om det inte blir sålt osv. Jag fick verkligen jobba med tilliten och släppa allt. Det blev precis så som jag hade skickat ut till Universum och min tillit var där !

Hur går det med din tillit? Är den där? Tillåter du att släppa kontrollen och följa med i processen?

Nu kommer budskapen till någon/några.

Brukar du be om hjälp? Om att få healing? Ger du healing till dina medmänniskor och djur? För att få ännu kraftfullare energi, kan du be om att Ärkeängel Rafael är med dig i ditt helande arbete. Han är med och stöttar dig i det du gör. Många gånger tror vi oss inte kunna hela. Men det kan alla göra. Så fort du klappar om någon eller lägger din hand på någon, så är det energiöverföring.

Våra Änglar vill att vi ska förstå detta och på så sätt hjälpa varandra att hela oss.

Se dig själv att lyckas i den situationen och tro på att det ska gå bra. Känn in i ditt hjärta, där är känslan att det du gör är rätt. Kan du känna?

Går du omkring med en fråga som du önskar svar på? Svaret på din fråga står i en bok. Var därför uppmärksam på titlar som du blir rekommenderad eller böcker som mystiskt faller ut ur bokhyllor och som innehåller meddelande till dig.

Har du märkt att du har blivit känsligare för kemikalier, tillsatser, processad mat och energier? Respektera din känslighet genom att undvika saker, situationer och relationer som är hårda och obehagliga. Änglarna vill att du ska förstå din kropps djupa känslighet. Änglarna vill hjälpa dig med detta. Känner du att du har fastnat – be om hjälp. De finns där, för dig, för oss alla. Men då vi har vår egna fria vilja, går de ej in utan vår vetskap. Vi måste be om hjälp först. Så gör det! Inget är för litet eller obetydligt för att be om hjälp för.

All kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke