Birgittas Änglabudskap kommer här

0

Idag blåser det kraftigt i Malmö och jag fick ställa ned blommorna på balkongen på golvet. Ikväll har vi visning nummer två på vår lägenhet. Det är både nervöst och läskigt. Hur kommer det att gå?? Jag jobbar stenhårt med tilliten – allt går bra, den blir såld och vi kan flytta tillbaka.

När jag tänker så, blir jag helt lugn inombords. När jag stressar upp mig för att allt ska se så toppenbra ut, då går jag utanför mig själv. Min man säger stopp – lugna ned dig! Först blir jag irriterad när han säger så, men inser snart att han har rätt 🙂 Just nu i denna stund är jag verkligen här och nu, tillsammans med er och våra älskade Änglar. De är med mig, de är med er och det är en så fantastisk känsla. Allt är som det ska vara, allt är perfekt precis som det är just här och just nu. Kan du känna?

Nu kommer budskapen till oss alla.

Änglarna vill att vi ska rena oss mera, inifrån och ut. Känner du dig trött, håglös, ilsken, ledsen, uppblåst eller är du mycket stel i kroppen? Vi bär på mycket gifter, tungmetaller, virus och gamla medicin rester. Dessa behöver komma ur vårt system. Ät gärna mycket mer frukt, bär och grönt. Gärna rå mat. Det hjälper din lever, mjälte, sköldkörtel, njurar och binjurar att må så mycket bättre.
Be änglarna om hjälp att släppa detta och även att släppa på skadliga energier som du kan ha tagit in.

Åter fokus på ditt halschakra. Hur kommunicerar du till omvärlden? Hörs du tydligt när du talar? Lyssnar de eller kör de bara över dig? Nästa gång som du ska föra talan, be din skyddsängel om hjälp att rena din strupe och att ge dig mod att stå upp för dig själv och för det du vill få fram. Det kommer att gå så fint.

Om du blir nervös – be att få hålla din skyddsängel i handen. Få till dig en inre bild hur du håller hen i handen och känner kraften och kärleken strömma in i din kropp, i hela ditt system. Genom denna övning, kommer du även att känna att du har modet till det du tänker göra och/eller säga.

Uttryck dig själv och väck upp dina andliga sinnen genom musikens och rörelsernas magiska kraft. Sjung och dansa, helst varje dag. Sjunga är ett utmärkt sätt att rena ditt halschakra.
Du kommer att känna hur din egna energi lyfts upp och det kommer att märkas av andra. När din energi lyser, så dras människor och djur till ditt ljus. De vill gärna vara i den energin, se till att ej släppa in för nära.

Med kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke