Änglarna vill förmedla till dig kära läsare.

0

Äter du tillräckligt med grönsaker, frukt och bär? De ger dig dels en kick av livskraft och högfrekvent energi som höjer din andliga vibrationsfrekvens och dels renas din kropp inifrån från toxiner, gifter OCH virus. Det är en mycket god gärning till dig själv att låta det gröna få ta större plats i ditt liv. Du kommer att må så mycket bättre. Dina organ får en chans till återhämtning samt att renas. Det gör att du blir tydligare i din aura. Du kommer att stråla och alla kommer att se dig lättare.

Ärkeängel Rafael är med dig och stöttar dig, dels i ditt egna helande samt när du hjälper andra människor och djur som på något sätt har ont, är ledsen och/eller orolig. Blunda och be tyst om att Rafael hjälper dig om du skulle tveka. Han är där, han lovar det. Han kommer att ge dig idéer och vägledning om din hälsa. Se därför till att följa dina intuitiva impulser om att motionera och äta hälsosamt.

Om du känner att du är dränerad på energi när du kommer hem från arbetet eller dylikt, bör du se till att skydda dig själv från hårda och rädslobaserade energier genom att föreställa dig att du är innesluten i en kokong av helande ljus. Det är mycket viktigt att du inte släpper ut din egna energi. Energitjuvar finns det lite var stans och de dras gärna till människor som är öppna som en god och härlig bok av kärleksfull energi.

Hedra och respektera din djupa känslighet för den är en gåva till oss alla. Har du blivit retad för att du är extremt känslig? Änglarna är med dig och stöttar dig där. Be dem att leda dig till andra fredsälskande människor och hålla alla andra borta från dig.
Njut av dig själv, du är underbar precis som du är skapad.

Med kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke