Änglabudskap till dig

0

Längtar du efter att dansa, släppa loss din kropp? Gör det i så fall. När vibrationerna rör sig runt dig och du bara följer med, så skapas det så mycket god och kärleksfull energi runt dig, i dig och samtidigt till oss andra. Änglarna vill förmedla att om du uttrycker dig på det sätt som känns bäst för just dig, då mår hela världen bra.

Frossa i färsk frukt, bär och grönsaker nu. Det ger dig en kick av livskraft och högfrekvent energi som höjer din andliga vibrationsfrekvens. Hjärnan mår så gott av att få i sig glukos, mycket viktigt när vi stressar mycket.

Änglarna ber dig att hedra din kropp och din andliga väg genom att bara äta och dricka sånt som har en hög vibration.

Attraktionslagen vägleder dig att konsumera sådant som speglar din andliga väg.

Skriv ned dina bekymmer, rädslor eller önskningar på en lapp som du lägger i en särskild ask, en “Gudsask”. Detta är ett sätt att släppa taget och låta det gudomliga hjälpa dig.

Med kärlek till dig.// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke