Hur känns det i hjärnan när du vaknar varje morgon?

2

Tomt? Trötthet? Ilska? Grinighet? Låg? Svart? Eller är du pigg, glad, energisk och full med upptåg?

Är det lika lätt att välja glada tankar istället för mörka tankar? Som svar på det finns det egentligen bara ett ord; JA.
Det går lika mycket energi att tänka positivt som negativt. Varför väljer då många det sistnämnda?

Vi har alltid ett val, oavsett vad som händer. Många säger; ” jag hade inget val”. Då har ju personen tagit det valet! När vi låter gamla ärvda värderingar styra oss och när vi tänker för mycket med hjärnan samt låter ej våra inre sår läka – ja då är det mycket lätt hänt att vi blir bittra, mörka i våra tankar och handlingar.

När vi övar på tacksamhet, då händer mycket. Både inom oss och i vår energi. Ta små steg till att börja med om just ordet: Tacksamhet känns för stort. Det finns så mycket i vår vardag att vara tacksam över. Bli medveten! Ta hjälp av guider och Änglar. De står beredda och hjälper så gärna till, dock behöver vi be dem om hjälp först. Du är aldrig ensam i arbetet !

När du vaknar imorgon, ligg kvar en stund. Reflektera hur hjärnan känns. Andas mjukt och långsamt. Tacka för natten som har varit och tacka för den nya dagen. Notera vad som händer. Sätt en Intention för dagen, exempelvis ordet Glädje. Allt du gör den dagen, prövar du göra med just Glädje. Det skapar så mycket glädje och positiv energi. Pröva så märker du snart själv!

När dagen är slut och du ligger i sängen för natten, gå igenom dagen, tacka för allt du har gjort, varit med om. Blev dagen fylld av Glädje? Om ej, döm dig ej, pröva på nytt nästa dag.

Med en önskan om en Glädjefylld dag, varm kram// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke