Lakritsrot är en riktig livräddare ! Välkommen in och läs.

0

Det är den viktigaste örten i dagens värld. Varför är lakrits så viktig? För att den är det ultimata vapnet mot virusexplosion. Kroppen attackerar ej sig själv. Stammar och mutationer av herpesvirus gör det och därför behöver vi en stark virusbekämpare på vår sida. Denna livsviktiga virusbekämpare heter lakritsrot.


Dess fytokemikalier och virushämmande egenskaper driver samtidigt ut dem från kroppen genom att göra systemet så ogästvänligt som möjligt för inkräktare som vill bosätta sig där. Lakritsrot är ett av mest kraftfulla redskap vi har att tillgå.

Lakritsrot passar även bra för personer med lågt blodtryck och den hjälper till att lugna levern genom att sänka temperaturen. Den är även den mest binjurestärkande medel som vi har idag. Den fungerar som en batteriladdare för binjurarna; den tvingar ut dem ur sitt uttröttande tillstånd och ökar dess förmåga att fungera till din fördel.

Observera att det cirkulerar många motsägelsefulla åsikter om lakrits och bland dem många missuppfattningar. Försök att ej dras med i det negativa, annars kommer du gå miste om detta botemedel.

Lakritsrot är otroligt bra för alla som bearbetar känslor med magen istället för med huvudet. Använd gärna lakrits som örtte eller i form av alkoholfri tinktur.

När du dricker ditt the, njut och tänk på hur du som barn åt sött lakritsgodis. Tar du lakritsrot på morgonen, kan den ge dig en otrolig energikick.

Låt dig väl smaka, varm kram// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke