Uppstigna mästare – budskap från änglarna

1

Kraftfulla, kärleksfulla och visa andliga lärare vakar över dig och vägleder dig. Tveka aldrig över det. När du känner dig ensam, så är du ej det. Räck ut din hand så fångar de den. Känn energin sprida sig i handen, mellan fingrarna, hur det pirrar.

Meditera gärna och fråga vem som är just din mästare. När du bjuder in din andliga lärare till ditt liv, så blir de bara lyckliga över att få vägleda dig. Det finna inga svåra frågor eller tillfällen för dem. Du behöver inte vara orolig för att du stör dem, de kan vara hos många – samtidigt !

Att jorda dig och få kontakt med ditt rotchakra och rensa upp bland obalanser kan hjälpa dig att få svar när du mediterar.

Bjud in dem och låt de få följa med dig i ditt liv, i vardagen. Allt blir så mycket lättare när vi hjälps åt. Varför göra allt själv? När du kan få hjälp – bara du frågar – så kommer de.

Med kärlek till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke