Tisdagens Änglabudskap till någon

0

Var tar du emot budskap från det gudomliga? I magen? I hjärtat? I huvudet?

Dagens budskap är att det är viktigt att lyssna in och följa det som kommer. För att kunna lyssna kan det behövas stillhet och lugn för att överrösta allt brus. Ärkeängel Mikael ger beskydd att hålla isär dina och andras känslor.

Att lyssna på sin hjärtats röst är bland det finaste som vi kan göra till oss själva.

Har du svårt att höra? Be om hjälp, änglarna är med dig och vill så gärna hjälpa till. Arbeta med tilliten att det som kommer är budskap. Tvivla ej. Ta varje budskap som en lärdom. Dels att lära känna dig själv ännu mer och dels ge budskap till någon annan.

Du är aldrig ensam, det är så många runt dig som vill dig väl och som älskar dig.

Varm kram till dig// Birgitta

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke