Djup tacksamhet till mina änglar

0

Hej underbara läsare. Igår åkte vi från Malmö till Skillinge  fiskeläger. Min man och jag skulle kika på ett hus som vi eventuellt ska hyra i sommar. Vädret vi lämnade i Malmö var klart och kallt. Det började snöa lite lätt när vi närmade oss Skillinge. Väl framme, såg vi hur molnen tornade upp sig på himlen och det blåste kraftigt från havet, där stora vita gäss gjorde att vågorna fräste till när de landade på stranden. Vackert, dock hotfullt.

 

Vi bestämde oss för att köra hem. Snön tilltog och det började att blåsa ännu mer. Jag kände mig fortfarande lugn och började bli kissnödig och fika sugen. Dock inge läge att stanna just då.

Efter ytterligare några kilometer blev det betydligt värre. Det snöade så kraftigt och stormade så att sikten försvann helt. Det fanns snöpinnar som tur var, men jag fick gå ut och gå framför bilen så att maken kunde se och krypköra efter mig. Jag blev helt översnöad!

När jag satte mig i bilen igen, då förstod jag allvaret. Det låg bilar överallt i diken, de hade kanat ned, de hade krockat. Alla hjälptes åt att hjälpa de drabbade. Jag började att be. Bad till mina änglar om hjälp och beskydd. Efter mina böner, blev jag så fruktansvärd trött i hjärnan och helt lugn. Jag släppte och hade full tillit till änglarna att vi skulle komma hem oskadda. Vi krypkörde i flera mil. Vi var ett långt långt tåg av bilar, som alla hade varningsljusen och dimljusen på. Ibland fick hela högen vända och hitta nya vägar.

Vi kom hem efter många timmars körning och var så trötta och djupt tacksamma över att allt gick bra för oss.

Efter middagen insåg vi, när vi såg nyheterna, att vi verkligen hade fått beskydd. Tack så mycket älskade änglar !

I morse i meditationen, kom min farbror Göran, som sa att det hade varit fullt i bilen och runt bilen, av änglar och nära och kära, som skyddade oss och gav mod och kärlek.

Jag känner en sån stark vördnad och tacksamhet!

Varm kram till er alla och var rädda om er om ni ska ut i snöovädret. Be om beskydd om ni blir rädda.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke