Tillit till Universium

0

Tillit till Universium, är det svårt att få det? Varför dök den frågan upp i mitt huvud egentligen? Kan ju vara för att jag jobbar mycket med just det nu, tilliten. Att släppa kontrollen och lita på processen igen. Hur svårt kan det vara egentligen?

Vid flera tillfällen får jag bita mig i kinden när kontrollbehovet stör mig. Det som är guld värt är just att jag har blivit så medveten om det. Jag har fått insikt i hur stor min kontroll är.

Att vid så många gånger ha blivit sviken, gör att just det såret blöder och varar om det ej får läka. Mitt beteende blir just kontrollfreak. Detta har jag många gånger berättat om för mina klienter och de nickar, tar in och förstår. Vad förstår de egentligen?

Är det när jag berättar att när “Sviken-såret” är stort, så är just beteendet att “det är lika bra att jag ej ber om hjälp, utan gör det själv, så slipper jag att bli sviken igen”.

Ja, så är det. Jag har ett stort sviken sår och har mycket svårt att be om hjälp OCH att ta emot hjälp. Har även haft svårt att tro på att någon kan älska mig, ta emot kärleken. Allt hör ihop med att med mitt sår och beteendet = kontrollbehovet.

Så, jag jobbar vidare med min tillit till Universum och till min man. Nu släpper jag mer och mer. Låter hjärtat styra mer och känner en enorm glädje och tacksamhet inför detta arbete. Jag är stolt över hur långt jag har kommit. Det är spännande !!

Med det sagt, önskar jag av hela mitt hjärta att kvällen blir underbar för er alla. Varm kram från Birgitta

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke