Hej världen!

1

Jag arbetar som livs-karriärscoach, mental tränare, trancehealer, andningsinstruktör, utbildare och föreläsare.

Efter drygt 30 år inom försäkrings- och finansvärlden, startade jag mitt företag Life Review januari 2012. Det var en fantastisk känsla. Hade någon frågat mig ett antal år innan om jag ville starta eget, hade svaret varit ett stadigt NEJ.

När min äldsta syster avled i cancer januari 2006, hände något inom mig. Jag öppnade upp mer och mer min andliga sida. Jag föddes medial, stängde dock ned den gåvan vid fyra års ålder. Sorgen efter min syster fick ta plats. Även min fars död flera år tidigare, gjorde sig påmind. Helt plötsligt började jag att ifrågasätta mitt liv, hur jag levde m m. När min man Micke fick cancer och dog, då rasade hela min värld. All sorg fick rasa genom mitt system och den tog plats.

Jag utbildade mig till coach/mental tränare och trancehealer. Jag genomgick ett flertal utbildningar/kurser i personlig utveckling och ut kom en starkare kvinna som började leva på ett annat sätt. Jag sa upp mig och startade mitt företag.

För en gång skull, lyssnade jag på mitt hjärta, min inre röst, min vägvisare.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke